A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миропільська територіальна громада
Житомирської області

Рішення сесій №21 «Про розгляд звернення ПП «Кайлас-К»»

Кількість переглядів: 108
Скликання: 8 скликання
Сесія: 16 сесія
Тип документу: Рішення сесій
Дата: 18.02.2022
Номер документу: 21
Назва документу: Про розгляд звернення ПП «Кайлас-К»
Прикріплені файли:

Україна

Миропільська селищна рада

Житомирського району Житомирської області

16 сесія VIII скликання

Р І Ш Е Н Н Я

від 18 лютого 2022 року                                                                                   № 21

 

Про розгляд звернення ПП «Кайлас-К»

 

Заслухавши і обговоривши заяву директора ПП «Кайлас-К»                  Р.С. Балабаника від 19.01.2022 року №1374 про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в постійне користування ТОВ «Оператор ГТС України» земельної ділянки орієнтовною площею 0,0914 га під існуючими об’єктами трубопровідного транспорту (газорозподільча станція (ГРС) «Миропіль») на території Миропільської селищної ради Житомирського району Житомирської області (за межами населеного пункту) для розміщення та експлуатації об’єктів трубопровідного транспорту, довіреність від 13.01.2022 року №НРС 204055, довідку про облік нерухомого майна від 29.06.2021 року №7306 ВИХ-21-576, відповідно ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. ст. 12, 92, 122, 123 та п.24 розділу X «Перехідні положення» Земельного кодексу України, селищна рада

 

Вирішила:

 

        1. Відмовити в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в постійне користування ТОВ «Оператор ГТС України» земельної ділянки орієнтовною площею 0,0914 га під існуючими об’єктами трубопровідного транспорту (газорозподільча станція (ГРС) «Миропіль») на території Миропільської селищної ради Житомирського району Житомирської області (за межами населеного пункту) для розміщення та експлуатації об’єктів трубопровідного транспорту з наступних причин.

Згідно Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення системи управління та дерегуляції у сфері земельних відносин» від 28.04.2021 року до земель комунальної власності було віднесено всі землі державної власності, розташовані за межами населених пунктів у межах таких територіальних громад, крім зазначених випадків, зокрема, крім земель під будівлями, спорудами, іншими об’єктами нерухомого майна державної власності. На зазначеній земельній ділянці розташовані об’єкти нерухомого майна державної форми власності, що передані на праві господарського відання ТОВ «Оператор ГТС України». Таким чином, дана земельна ділянка відноситься до земель державної власності, розпорядження якою є не в межах компетенції селищної ради.

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на  постійну комісію з питань  фінансів, бюджету, комунальної  власності, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва, земельних відносин, житлово-комунального господарства,  енергозбереження та транспорту, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, екології, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою.

 

 

              Селищний голова                                   Світлана ВЛАСЮК   


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь