A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миропільська територіальна громада
Житомирської області

Проекти рішень №9 «Про затвердження Програми соціальної підтримки  поранених учасників бойових дій у  російсько-українській війні, сімей загиблих учасників бойових дій у російсько-українській війні та учасників АТО/ООС на 2023-2024 роки»

Кількість переглядів: 107
Скликання: 8 скликання
Сесія: 25 сесія
Тип документу: Проекти рішень
Дата: 29.11.2022
Номер документу: 9
Назва документу: Про затвердження Програми соціальної підтримки  поранених учасників бойових дій у  російсько-українській війні, сімей загиблих учасників бойових дій у російсько-українській війні та учасників АТО/ООС на 2023-2024 роки
Прикріплені файли:
  1. Додаток (0.34 МБ)

Україна

Миропільська селищна рада

Житомирського району Житомирської області

25 сесія VIII скликання

ПРОЕКТ Р І Ш Е Н Н Я

від           грудня 2022 року                                                                                 

 

Про затвердження Програми соціальної підтримки

 поранених учасників бойових дій у

 російсько-українській війні, сімей загиблих

учасників бойових дій у російсько-українській війні

та учасників АТО/ООС на 2023-2024 роки

 

Відповідно до Законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», Указу Президента України від 18 березня 2015 року № 150 «Про додаткові заходи щодо соціального захисту учасників антитерористичної операції», Програми соціальної підтримки  учасників АТО/ООС, родин загиблих, померлих, зниклих безвісти учасників АТО/ООС та Героїв Небесної Сотні на 2021 рік, затвердженої рішенням Житомирської обласної ради від 24.12.2020 № 31, Закону України «Про оборону України», введеного в дію Постановою ВР № 1933-XII від 06.12.91 зі змінами та доповненнями, Закон України «Про правовий режим воєнного стану», у зв’язку з високим рівнем участі мешканців громади в бойових діях для захисту суверенітету та територіальної цілісності України,  селищна рада

 

ВИРІШИЛА:

1. Затвердити  Програму соціальної підтримки поранених учасників бойових дій у російсько-українській війні, сімей загиблих учасників бойових дій у російсько-українській війні та учасників АТО/ООС на 2023-2024 роки (Додаток 1).

2. Затвердити ПОРЯДОК надання одноразової адресної грошової допомоги у разі поранення учасників бойових дій у російсько-українській війні (Додаток 2).

3. Затвердити Порядок надання  одноразової адресної грошової допомоги у разі загибелі або смерті, учасників бойових дій у російсько-українській війні (Додаток 3).

4. Затвердити Порядок надання щорічної грошової допомоги для вирішення соціально-побутових питань членам сімей загиблих воїнів російсько-української війни та учасників АТО/ООС (Додаток 4).

5. Контроль за виконанням розпорядження покласти на постійну комісію з питань фінансів, бюджету, комунальної  власності, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва, земельних відносин, житлово-комунального господарства, енергозбереження та транспорту, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, екології,  охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою.

 

 

Селищний голова                                                  Світлана ВЛАСЮК


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь