A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миропільська територіальна громада
Житомирської області

Проекти рішень №23 «Про включення до переліку земельних ділянок для підготовки лотів до проведення земельних торгів у формі аукціону з продажу права оренди на них та надання дозволу на розроблення відповідної документації»

Кількість переглядів: 55
Скликання: 8 скликання
Сесія: 25 сесія
Тип документу: Проекти рішень
Дата: 29.11.2022
Номер документу: 23
Назва документу: Про включення до переліку земельних ділянок для підготовки лотів до проведення земельних торгів у формі аукціону з продажу права оренди на них та надання дозволу на розроблення відповідної документації
Прикріплені файли:
  1. Додаток (0.19 МБ)

Україна

Миропільська селищна рада

Житомирського району Житомирської області

25 сесія VIII скликання

Р І Ш Е Н Н Я

від грудня 2022 року                                                                                    

 

Про включення до переліку земельних ділянок

для підготовки лотів до проведення земельних торгів

у формі аукціону з продажу права оренди на них

та надання дозволу на розроблення відповідної

документації

 

Заслухавши та обговоривши інформацію начальника відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства, екології та земельних ресурсів Миропільської селищної ради Янка І.А. про наявність земельних ділянок сільськогосподарського призначення комунальної власності, право оренди яких може бути проданим на земельних торгах, з метою забезпечення ефективного використання земель, залучення додаткових коштів у місцевий бюджет для реалізації програм соціально-економічного розвитку та для економії коштів місцевого бюджету, відповідно ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. ст. 12, 83, 122, 124, 134-139 Земельного кодексу України, селищна рада

 

Вирішила:

 

  1. Включити до переліку земельних ділянок для підготовки лотів до проведення земельних торгів у формі аукціону з продажу  права оренди на них, земельну ділянку для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (КВЦПЗ 01.01), що розташована на території Миропільської селищної ради за межами смт Миропіль орієнтовною площею 0,10 га.
  2. Надати дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,10 га для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (КВЦПЗ 01.01), що розташована на території Миропільської селищної ради за межами смт Миропіль, з метою продажу права оренди земельних ділянок на земельних торгах у формі аукціону, згідно з додатком №1.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на  постійну комісію з питань  фінансів, бюджету, комунальної  власності, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва, земельних відносин, житлово-комунального господарства,  енергозбереження та транспорту, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, екології, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою.

 

 

              Селищний голова                                   Світлана ВЛАСЮК   


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь