A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миропільська територіальна громада
Житомирської області

Рішення сесій №28 «Про проведення земельних торгів у формі електронного аукціону щодо продажу права оренди земельної ділянки площею 0,0200 га»

Кількість переглядів: 181
Скликання: 8 скликання
Сесія: 28 сесія
Тип документу: Рішення сесій
Дата: 14.02.2023
Номер документу: 28
Назва документу: Про проведення земельних торгів у формі електронного аукціону щодо продажу права оренди земельної ділянки площею 0,0200 га
Прикріплені файли:
  1. Додаток 1 (0.19 МБ)
  2. Додаток 2 (0.26 МБ)
  3. Голосування (0.19 МБ)

 

Україна

Миропільська селищна рада

Житомирського району Житомирської області

28 сесія VIII скликання

Р І Ш Е Н Н Я

від 14 лютого 2023 року                                                                                                                                                  №28

 

Про проведення земельних торгів у формі

електронного аукціону щодо продажу права

оренди земельної ділянки площею 0,0200 га

 

Заслухавши та обговоривши інформацію начальника відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства, екології та земельних ресурсів Миропільської селищної ради Янка І.А. про наявність земельних ділянок житлової та громадської забудови комунальної власності, право оренди яких може бути проданим на земельних торгах, з метою забезпечення ефективного використання земель, залучення додаткових коштів у місцевий бюджет для реалізації програм соціально-економічного розвитку та для економії коштів місцевого бюджету, відповідно ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. ст. 12, 83, 122, 124, 134-139 Земельного кодексу України, Постанови Кабінету Міністрів України від 22.09.2021 р. № 1013 «Деякі питання підготовки до проведення та проведення земельних торгів для продажу земельних ділянок та набуття прав користування ними (оренди, суперфіцію, емфітевзису)», селищна рада

Вирішила:

Включити до переліку земельних ділянок, право оренди яких може бути проданим на земельних торгах у формі електронного аукціону, земельну ділянку комунальної власності площею 0,0200 га, що розташована на території Миропільської селищної ради в смт Миропіль, вул. Центральна, кадастровий номер 1821455600:01:006:0083, цільове призначення – для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (КВЦПЗ 03.07).

Продати право оренди на земельну ділянку комунальної власності площею 0,0200 га, що розташована на території Миропільської селищної ради в смт Миропіль, вул. Центральна, кадастровий номер 1821455600:01:006:0083, цільове призначення –для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (КВЦПЗ 03.07), на земельних торгах у формі електронного аукціону.

Затвердити умови проведення земельних торгів у формі електронного аукціону щодо продажу права оренди на земельну ділянку, згідно з додатком №1.

3.1. Стартова ціна лоту з продажу права оренди на земельну ділянку дорівнює розміру річної орендної плати 6 (шість) відсотків від нормативної грошової оцінки земельної ділянки.

3.2. Крок земельних торгів у формі аукціону з продажу права оренди земельної ділянки становить 1% від стартової ціни лота.

3.3. Гарантійний внесок становить 30% від стартової ціни продажу лота.

3.4. Встановити строк користування земельною ділянкою комунальної власності при укладанні договору оренди з переможцем торгів -10 (десять) років.

4. 3атвердити проект договору оренди землі, згідно з додатком №2.

5. Земельні торги провести у порядку визначеному статтями 135-139 Земельного кодексу України.

6. Уповноважити селищного голову від імені організатора земельних торгів підписати протокол про результати торгів, договір оренди земельної ділянки, право оренди якої виставляється на земельні торги та інші документи з питань проведення земельних торгів.

7. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань фінансів, бюджету, комунальної власності, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва, земельних відносин, житлово-комунального господарства, енергозбереження та транспорту, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, екології, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою.

 

Селищний голова Світлана ВЛАСЮК


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь