A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миропільська територіальна громада
Житомирської області

Рішення сесій №26 «Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок»

Кількість переглядів: 32
Скликання: 8 скликання
Сесія: 30 сесія
Тип документу: Рішення сесій
Дата: 23.05.2023
Номер документу: 26
Назва документу: Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок
Прикріплені файли:
  1. Результати голосування (0.16 МБ)

МИРОПІЛЬСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОГО РАЙОНУ

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

30 СЕСІЯ VIII СКЛИКАННЯ

Р І Ш Е Н Н Я

                             від 23 травня 2023 року                    смт. Миропіль                                            №26

 

Про надання дозволу на розробку технічної

документації із землеустрою щодо інвентаризації

земельних ділянок

Заслухавши клопотання ПЕЧАНІВСЬКОГО СТОВ від 12.05.2023 р. про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок під польовими дорогами, запроектованими для доступу до земельних ділянок, розташованих у масиві земель сільськогосподарського призначення (крім польових доріг, що обмежують масив), з метою подальшої передачі в оренду для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, відповідно ст. ст. 25, 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. ст. 12, 37-1, 93, 116, 122, 123, 124 Земельного Кодексу України, Постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження Порядку проведення інвентаризації земель та визнання такими, що втратили чинність, деяких постанов Кабінету Міністрів України» від 5 червня 2019 року №476, Закону України №2498-VIII «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вирішення питання колективної власності на землю, удосконалення правил землекористування у масивах земель сільськогосподарського призначення, запобігання рейдерству та стимулювання зрошення в Україні», селищна рада       

                                                                                                                                                                             

ВИРІШИЛА:

1.1. Надати дозвіл Печанівському СТОВ на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок під польовими дорогами, запроектованими для доступу до земельних ділянок, розташованих у масиві земель сільськогосподарського призначення (крім польових доріг, що обмежують масив) загальною орієнтовною площею 8,97 га на землях реформованого КСП «Печанівське» с. Печанівка Миропільської селищної ради, з метою подальшої передачі в оренду для ведення товарного сільськогосподарського  виробництва.

1.2. Надати дозвіл Печанівському СТОВ на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок під польовими дорогами, запроектованими для доступу до земельних ділянок, розташованих у масиві земель сільськогосподарського призначення (крім польових доріг, що обмежують масив) загальною орієнтовною площею 11,68 га на землях реформованого КСП ім. Лесі Українки с. Паволочка Миропільської селищної ради, з метою подальшої передачі в оренду для ведення товарного сільськогосподарського  виробництва.

1.3. Надати дозвіл Печанівському СТОВ на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок під польовими дорогами, запроектованими для доступу до земельних ділянок, розташованих у масиві земель сільськогосподарського призначення (крім польових доріг, що обмежують масив) загальною орієнтовною площею 8,5 га на землях реформованого КСП ім. Кірова с. Колодяжне Миропільської селищної ради, з метою подальшої передачі в оренду для ведення товарного сільськогосподарського  виробництва.

2. Печанівському СТОВ розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок замовити на договірних умовах у землевпорядній організації,  розроблену технічну документацію подати на розгляд та затвердження Миропільської селищної ради.

3. Вважати таким, що втратило чинність рішення 41-ї сесії Миропільської селищної ради від 25.08.2020 р. № 23 «Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) під польовими дорогами СТОВ «Печанівське»».

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на  постійну комісію з питань  фінансів, бюджету, комунальної  власності, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва, земельних відносин, житлово-комунального господарства,  енергозбереження та транспорту, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, екології, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою.

 

              Селищний голова                                              Світлана ВЛАСЮК


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь