A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миропільська територіальна громада
Житомирської області

Проекти рішень №7 «Про внесення змін Статуту Комунального підприємства Миропільської селищної ради «МИРОПІЛЬКОМСЕРВІС» та затвердження його у новій редакції»

Кількість переглядів: 19
Скликання: 8 скликання
Сесія: 32 сесія
Тип документу: Проекти рішень
Дата: 05.07.2023
Номер документу: 7
Назва документу: Про внесення змін Статуту Комунального підприємства Миропільської селищної ради «МИРОПІЛЬКОМСЕРВІС» та затвердження його у новій редакції
Прикріплені файли:
  1. Додаток (0.17 МБ)

МИРОПІЛЬСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОГО РАЙОНУ

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

32 сесія VIII скликання   

     ПРОЄКТ РІШЕННЯ

від  ____      2023 року                                                                                                           №         

   

Про внесення змін Статуту Комунального підприємства Миропільської селищної ради «МИРОПІЛЬКОМСЕРВІС» та затвердження його у новій редакції

 

Відповідно до ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», рішення 29-ї сесії 8-го скликання від 04 квітня 2023 року                                                                    № 22  «Про реорганізацію дочірнього підприємства «Миропільський ринок»», враховуючи висновок постійної комісії з питань  фінансів, бюджету, комунальної  власності, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва, земельних відносин, житлово-комунального господарства, енергозбереження та транспорту, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, екології, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою,   селищна рада

ВИРІШИЛА:

1. Внести зміни до Статуту Комунального підприємства Миропільської селищної ради «МИРОПІЛЬКОМСЕРВІС», затверджений рішенням 21 сесії Миропільської селищної ради 8-го скликання від 19.07.2022 року                                                                                    № 10, а саме:

1.1. Доповнити п. 3.1 і викласти у новій редакції: «…забезпечення потреб населення в товарах, роботах, послугах тощо на основі раціонального використання виробничих потужностей ринку, наявних ресурсів та доходів.»

1.2. Доповнити п. 3.2 і викласти у новій редакції:

«… - розроблення поточних і перспективних планів в розвитку та зміцненні матеріально-технічної бази, науково-технічне оснащення ринку;

- надання продавцям і покупцям необхідних послуг, а також отримання доходів;

- запровадження на ринку передового досвіду господарювання;

- організація та проведення на ринку ярмарок, базарів з продажу сільськогосподарської продукції, продовольчих, непродовольчих товарів,  живої  худоби,  птиці,  кормів,  домашніх тварин,   декоративних   птахів,   акваріумних   риб,  посадкового матеріалу плодово-ягідних культур,  овочевої і квіткової  розсади, живих   садових   квітів, продуктів  рослинного  і тваринного (овочів і фруктів,  м'яса і битої птиці, яєць,  молочних продуктів,  риби,  меду, олії тощо) походження та інших товарів з широким залученням підприємців, господарств, організацій, торгових підприємств, громадського харчування;

- створення і відкриття торгово-закупівельних підприємств, організація закупки у товаровиробників сільгосппродукції і продаж через торгівельно-закупівельні підприємства, активно впливати на зниження ринкових цін.»

1.3. Доповнити п. 4.1 і викласти у новій редакції:

 «… Підприємство з дозволу Засновника має право:

- Здавати в оперативну оренду, продавати, давати за плату в тимчасове користування будівлі, споруди, обладнання, транспортні засоби тощо.

- Самостійно реалізовувати товари, вироблену продукцію, матеріали, обладнання, виконувати роботи, надавати послуги;

- Створювати відповідні фонди, необхідні для забезпечення діяльності підприємства та соціального розвитку його колективу в установленому порядку.

- Встановлювати вільні ціни і тарифи на сировину, сільськогосподарську продукцію і товари народного споживання тощо, що виробляються і закуповуються ним, надані послуги, за вийнятком продукції, товарів і послуг, на які передбачається державне регулювання цін і тарифів.

1.4. Доповнити розділ 8 і викласти у новій редакції:

«… 8.8. Підприємство укладає угоди і контракти щодо забезпечення ефективності господарювання ринку, зокрема, за рахунок розвитку торгівельної, виробничої, торгово-закупівельної діяльності, громадського харчування, надання послуг (перукарні, майстерні по ремонту взуття, одягу, побутової техніки тощо).

8.9. Підприємство взаємодіє з органами державної влади і місцевого самоврядування у питаннях організації торгівельного обслуговування населення, розвитку закупівель і переробки сільськогосподарської продукції та сировини, виробництва товарів народного споживання, надання населенню різних послуг тощо.»

1.5. Змінити розділ 9 і викласти у новій редакції:

«… Для здійснення господарської діяльності Підприємства створено статутний капітал у розмірі 1250,00 (Одна тисяча двісті п’ятдесят гривень 00 копійок).»

  1.  Затвердити Статут Комунального підприємства Миропільської селищної ради «МИРОПІЛЬКОМСЕРВІС» у новій редакції (додається).
  2. Уповноважити директора Комунального підприємства Миропільської селищної ради «МИРОПІЛЬКОМСЕРВІС» О. В. Данилюка  (ІН:2597111992) здійснити заходи щодо державної реєстрації Статуту у новій редакції відповідно до чинного законодавства України.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з  питань  фінансів, бюджету, комунальної  власності, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва, земельних відносин, житлово-комунального господарства, енергозбереження та транспорту, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, екології, охорони пам’яток історичного середовища та благоустрою 

 

Селищний голова                                                 Світлана ВЛАСЮК

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь