Миропільська територіальна громада
Житомирської області

Проекти рішень №5 «Про внесення змін до рішення 28 сесії Миропільської селищної ради VIII скликання від 14.02.2023 №27 «Про включення до переліку земельних ділянок для підготовки лотів до проведення земельних торгів у формі аукціону з продажу права оренди на них та надання дозволу на розроблення відповідної документації»»

Кількість переглядів: 52
Скликання: 8 скликання
Сесія: 33 сесія
Тип документу: Проекти рішень
Дата: 02.08.2023
Номер документу: 5
Назва документу: Про внесення змін до рішення 28 сесії Миропільської селищної ради VIII скликання від 14.02.2023 №27 «Про включення до переліку земельних ділянок для підготовки лотів до проведення земельних торгів у формі аукціону з продажу права оренди на них та надання дозволу на розроблення відповідної документації»
Прикріплені файли:

МИРОПІЛЬСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОГО РАЙОНУ

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

33 СЕСІЯ VIII СКЛИКАННЯ

ПРОЄКТ Р І Ш Е Н Н Я

від серпня 2023 року                                                               смт. Миропіль                                            №

 

Про внесення змін до рішення 28 сесії Миропільської

селищної ради VIII скликання від 14.02.2023 №27

«Про включення до переліку земельних ділянок для

підготовки лотів до проведення земельних торгів у формі

аукціону з продажу права оренди на них та надання

дозволу на розроблення відповідної документації»

 

Заслухавши та обговоривши інформацію начальника відділу інфраструктури, містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства, екології та земельних ресурсів Миропільської селищної ради Янка І.А. про необхідність внесення змін до рішення 28 сесії Миропільської селищної ради VIII скликання від 14.02.2023 №27 «Про включення до переліку земельних ділянок для підготовки лотів до проведення земельних торгів у формі аукціону з продажу права оренди на них та надання дозволу на розроблення відповідної документації» у звязку з поділом земельної ділянки з кадастровим номером 1821455600:01:010:0102, відповідно  ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. ст. 12, 791 Земельного кодексу України,  селищна рада

ВИРІШИЛА:

1. Внести зміни до рішення 28 сесії Миропільської селищної ради VIII скликання від 14.02.2023 №27 «Про включення до переліку земельних ділянок для підготовки лотів до проведення земельних торгів у формі аукціону з продажу права оренди на них та надання дозволу на розроблення відповідної документації», замінивши в пункті 4 даного рішення кадастровий номер земельної ділянки з 1821455600:01:010:0102 на 1821455600:01:010:0161.

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на  постійну комісію з питань  фінансів, бюджету, комунальної  власності, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва, земельних відносин, житлово-комунального господарства,  енергозбереження та транспорту, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, екології, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою.

 

              Селищний голова                                              Світлана ВЛАСЮК

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь