A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миропільська територіальна громада
Житомирської області

Проекти рішень №3 «Про внесення змін до об’єктів комунальної власності Миропільської територіальної громади віднесених до переліку першого типу для передачі в оренду на умовах аукціону»

Кількість переглядів: 40
Скликання: 8 скликання
Сесія: 37 сесія
Тип документу: Проекти рішень
Дата: 15.11.2023
Номер документу: 3
Назва документу: Про внесення змін до об’єктів комунальної власності Миропільської територіальної громади віднесених до переліку першого типу для передачі в оренду на умовах аукціону
Прикріплені файли:
  1. Додаток (0.1 МБ)


МИРОПІЛЬСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОГО РАЙОНУ

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Позачергова 37 сесія VIII скликання   

 РІШЕННЯ

від  15 листопада  2023 року                                       смт. Миропіль                                               № 3     

 

Про внесення змін до об’єктів  комунальної власності

Миропільської територіальної громади

віднесених до переліку першого типу

для передачі  в оренду на умовах аукціону

 З метою врегулювання правових, економічних та організаційних відносин, пов’язаних з передачею в оренду майна, майнових відносин між орендодавцями та орендарями щодо господарського використання майна, що перебуває в комунальній власності територіальної громади та з метою підвищення ефективності використання об’єктів комунальної власності об’єднаної територіальної громади, відповідно до Закону України «Про оренду державного та комунального майна», Порядку передачі в оренду державного та комунального майна, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03.06.2020 року №483, керуючись ст. 16, п. 31 ч. 1 ст. 26, ст. 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рекомендації постійної комісії селищної ради з питань фінансів, бюджету, комунальної  власності, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва, земельних відносин, житлово-комунального господарства,  енергозбереження та транспорту, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, екології, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою,  селищна рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Внести зміни до об’єктів комунальної власності Миропільської територіальної громади віднесені до переліку першого типу  для передачі в оренду на умовах аукціону затверджених рішенням 22 сесії 8-го скликання від 25 серпня 2022 року №14 «Про внесення змін до об’єктів  комунальної власності Миропільської територіальної громади віднесених до переліку першого типу для передачі  в оренду на умовах аукціону» виклавши у новій редакції (Додаток 1)
  2. Відділу інфраструктури, містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства, екології та земельних ресурсів:

2.1. Забезпечити оприлюднення даного рішення та об’єктів  комунальної власності Миропільської територіальної громади віднесених до переліку першого типу відповідно до чинного законодавства на офіційному веб-сайті громади.

2.2. Внести інформацію про потенційний об’єкт оренди до ЕТС в порядку, передбаченому частиною четвертою статті 6 Закону.

2.3.  Здійснити у разі необхідності  експертну оцінку  потенційного об’єкта оренди та збільшити балансову вартість майна згідно з результатами оцінки, відповідно до правил бухгалтерського обліку, до розміщення оголошення про передачу майна в оренду.

2.4. Протягом 10 робочих днів з моменту прийняття рішення  розмістити в ЕТС оголошення про передачу майна в оренду.

  1. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію селищної ради з питань фінансів, бюджету, комунальної  власності, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва, земельних відносин, житлово-комунального господарства,  енергозбереження та транспорту, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, екології, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою.

 

Селищний голова                                  Світлана ВЛАСЮК


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь