Миропільська територіальна громада
Житомирської області

Розпорядження №24 «Про припинення дії договору оренди нежитлового приміщення №1/109 від 17.01.2022 укладений між Миропільською селищною радою та АТ «Укрпошта»»

Кількість переглядів: 21
Скликання: 8 скликання
Сесія: 45 сесія
Тип документу: Розпорядження
Дата: 05.07.2024
Номер документу: 24
Назва документу: Про припинення дії договору оренди нежитлового приміщення №1/109 від 17.01.2022 укладений між Миропільською селищною радою та АТ «Укрпошта»
Прикріплені файли:
  1. голосування (0.03 МБ)

Миропільська селищна рада

Житомирського району Житомирської області

45 сесія VIII скликання

Р І Ш Е Н Н Я

від 05 липня 2024 року                                                                                                                               №24

 

Про припинення дії  договору

оренди нежитлового приміщення

№1/109 від 17.01.2022 укладений

між Миропільською селищною радою

та АТ «Укрпошта»

     

   У зв’язку із заявою АТ «Укрпошта» від 24 червня 2024 року про розірвання Договору оренди нежитлового приміщення, що знаходиться за адресою: вул. Травнева, 4 с. Печанівка Житомирського району Житомирської області, керуючись  Законом України «Про оренду державного та комунального майна» від 03.10.2019 року № 157-IX (із змінами та доповненнями)Постановою КМУ «Деякі питання  оренди державного та комунального майна» від 03.06.2020 року  №483 (із змінами та доповненнями), керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»; ст. 188 Господарського кодексу України, ст. 651 Цивільного кодексу України;  враховуючи висновки постійної комісії з питань фінансів, бюджету, комунальної власності, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва, земельних відносин, житлово-комунального господарства, енергозбереження та транспорту, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, екології, охорони пам’яток історичного середовища та благоустрою, селищна рада

ВИРІШИЛА:

1. Розірвати договір оренди нежитлового приміщення №1/109 від 17.01.2022 року (далі - Договір) укладений між Миропільською селищною радою та АТ «Укрпошта» на приміщення розташоване за адресою: вул. Травнева, 4 с. Печанівка Житомирського району Житомирської області за згодою сторін (п.10.6. договору) 31.07.2024 року.

2. Доручити селищному голові ВЛАСЮК Світлані Вікторівні, підписати додаткову угоду про дострокове розірвання договору оренди нерухомого майна, що належить до комунальної власності селищної ради та здійснити приймання-передачу у порядку, встановленому чинним законодавством.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань фінансів, бюджету, комунальної власності, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва, земельних відносин, житлово-комунального господарства, енергозбереження та транспорту, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, екології, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою.

 

 

Селищний голова                                   Світлана ВЛАСЮК

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь