A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миропільська територіальна громада
Житомирської області

Проекти рішень №5 «Про реорганізацію комунальних підприємств Миропільської селищної ради шляхом злиття та утворення комунального підприємства Миропільської селищної ради «МИРОПІЛЬКОМСЕРВІС»»

Кількість переглядів: 115
Скликання: 8 скликання
Сесія: 11 сесія
Тип документу: Проекти рішень
Дата: 24.09.2021
Номер документу: 5
Назва документу: Про реорганізацію комунальних підприємств Миропільської селищної ради шляхом злиття та утворення комунального підприємства Миропільської селищної ради «МИРОПІЛЬКОМСЕРВІС»
Прикріплені файли:

ПРОЕКТ

 

Україна

 

Миропільська селищна рада

Житомирського району Житомирської області

11 сесія  VIII скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

від  08.10.2021 року                                                                                   

 

Про реорганізацію комунальних підприємств

Миропільської селищної ради шляхом злиття

та утворення комунального підприємства

Миропільської селищної ради «МИРОПІЛЬКОМСЕРВІС»

 

З метою посилення ефективності та вдосконалення роботи комунальних підприємств, для більш раціональних витрат коштів селищного бюджету Миропільської територіальної громади та підвищення ефективності використання майна комунальної власності територіальної громади, відповідно до статей 104, 106 Цивільного кодексу України, статей 57, 58, 59, 78 Господарського кодексу України, керуючись пунктом 30 частини першої статті 26, частини п’ятої статті 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та враховуючи пропозиції і висновки комісій з питань бюджету, Миропільська селищна рада

ВИРІШИЛА:

1. Утворити Комунальне підприємство Миропільської селищної ради «МИРОПІЛЬКОМСЕРВІС».

2. Почати процедуру реорганізації Комунальних підприємств Миропільської селищної ради шляхом злиття в комунальне підприємство Миропільської селищної ради «МИРОПІЛЬКОМСЕРВІС», а саме:

2.1. Комунального підприємства «Миропільське» код ЄДРПОУ: 25303925, місцезнаходження: вул. Центральна, 40, смт. Миропіль, Житомирський р-н, Житомирська область;

2.2. Комунального підприємства «Містечко» код ЄДРПОУ: 40045540, місцезнаходження: вул. Паркова, 6, смт. Миропіль, Житомирський р-н, Житомирська область.

3. Встановити, що Комунальне підприємство Миропільської селищної ради «МИРОПІЛЬКОМСЕРВІС» є правонаступником усіх прав та обов’язків комунальних підприємств, зазначених у пункті 2 даного рішення.

4. Створити комісію з реорганізації комунальних підприємств «Миропільське» та «Містечко» шляхом злиття у Комунальне підприємство Миропільської селищної ради «» та затвердити її склад (Додаток 1).

5. Встановити строк для пред’явлення вимог кредиторами та задоволення чи відхилення цих вимог – два місяці з дня оприлюднення повідомлення про рішення щодо припинення юридичних осіб, а саме Комунального підприємства «Миропільське» та Комунального підприємства «Містечко».

6. Доручити голові комісії з реорганізації комунальних підприємств «Миропільське» та «Містечко»:

6.1. Провести процедуру реорганізації комунальних підприємств «Миропільське» та «Містечко» відповідно до вимог чинного законодавства України.

6.2. Протягом трьох робочих днів з дати прийняття рішення повідомити орган, що здійснює державну реєстрацію, про прийняте рішення щодо реорганізації комунальних підприємств «Миропільське» та «Містечко» шляхом злиття в Комунальне підприємство Миропільської селищної ради «МИРОПІЛЬКОМСЕРВІС» та подати в установленому законодавством України порядку необхідні документи для внесення до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань відповідних записів.

6.3. Забезпечити у ході реорганізації дотримання прав та інтересів працівників комунальних підприємств «Миропільське» та «Містечко» відповідно до вимог чинного законодавства України.

6.4. Провести заходи щодо передачі до архіву документів комунальних підприємств «Миропільське» та «Містечко», які підлягають довгостроковому зберіганню, та надати державному реєстратору довідку архівної установи про прийняття вказаних документів.

6.5. Після закінчення строку для пред’явлення вимог кредиторами забезпечити складання передавальних актів та подати його на затвердження Миропільській селищній раді.

6.6. У встановленому порядку вжити необхідних заходів щодо стягнення дебіторської заборгованості та розрахунку з кредиторами.

6.7. Після закінчення процедури реорганізації подати органу, що здійснює державну реєстрацію, документи, необхідні для проведення державної реєстрації припинення юридичних осіб комунальних підприємств «Миропільське» та «Містечко» в результаті їх реорганізації шляхом злиття в Комунальне підприємство Миропільської селищної ради «МИРОПІЛЬКОМСЕРВІС».

6.8. Вжити інших заходів, пов’язаних з реорганізацією комунальних підприємств «Миропільське» та «Містечко» шляхом злиття в Комунальне підприємство Миропільської селищної ради «МИРОПІЛЬКОМСЕРВІС» в порядку, встановленому чинним законодавством України.

6.9. Розробити проект Статуту Комунального підприємства Миропільської селищної рад «МИРОПІЛЬКОМСЕРВІС» та подати його на розгляд постійних комісій з подальшим затвердженням на сесії Миропільської селищної ради.

7. Покласти на Комісію з реорганізації комунальних підприємств «Миропільське» та «Містечко» повноваження щодо здійснення повної інвентаризації основних засобів, нематеріальних активів, запасів, грошових коштів та розрахунків реорганізованих комунальних підприємств з перевіркою їх фактичної наявності та документального підтвердження станом на 01.12.2021р.

8. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань бюджету.

 

 

 

Селищний голова                                                 Світлана ВЛАСЮК


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь