A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миропільська територіальна громада
Житомирської області

Шашковий турнір присвячений пам’яті загиблого учасника АТО Сергія Руденка

Дата: 28.03.2019 23:24
Кількість переглядів: 1136

  Фото без опису 28 березня на базі КУ «ОНЗ «Миропільська гімназія» відбувся щорічний шашковий турнір присвячений пам’яті загиблого учасника АТО Сергія Руденка. Участь у змаганнях взяли 7 команд закладів освіти громади та Романівського району, серед них: КУ ОНЗ “Миропільська гімназія”, Колодяжненська та Миропільська філії, КУ “Миропільська ЗОШ І-ІІІ ступенів”, Печанівська ЗОШ І-ІІІ ступенів, КУ ОНЗ “Романівська гімназія” та Гордіївська ЗОШ І-ІІІ ступенів.

   Привітали учасників змагань голова селищної ради Гиндич Валерій Петрович та директор ОНЗ «Миропільська гімназія» Власюк Світлана Вікторівна. У напруженій командній боротьбі в молодшій віковій категорії перемогу здобули: І місце - Гордіївська ЗОШ І-ІІІ ст.. ІІ місце – Колодяжненська філія КУ «ОНЗ «Миропільська гімназія» ІІІ місце – ОНЗ «Романівська гімназія» Середня вікова категорія: І місце – ОНЗ «Романівська гімназія» ІІ місце – Печанівська ЗОШ І-ІІІ ст.. ІІІ місце – Миропільська ЗОШ І-ІІІ ст.. Старша вікова категорія: І місце – ОНЗ «Романівська гімназія» ІІ місце – Колодяжненська філія КУ «ОНЗ «Миропільська гімназія» ІІІ місце – ОНЗ «Миропільська гімназія»

В індивідуальному заліку в молодшій віковій категорії серед дівчат перемогу здобули: І місце – Бестрицька Евеліна, ІІ місце – Костянець Ульяна, ІІІ місце – Михайленко Марія; В індивідуальному заліку на І дошці в молодшій віковій категорії серед хлопців: І місце – Степанюк Віталій; ІІ місце – Голеницький Назар; ІІІ місце – Федорчук Владислав; На ІІ дошці: І місце – Манько Олександр, ІІ місце – Бурсук Єгор, ІІІ місце – Корвяков Максим.

В індивідуальному заліку в середній віковій категорії серед дівчат перемогу здобули: І місце – Гуменчук Анастасія, ІІ місце – Гайдай Карина та Бабій Олександра. В індивідуальному заліку на І дошці в середній віковій категорії серед хлопців: І місце – Бондарчук Назар, ІІ місце – Нижник Дмитро, ІІІ місце – Рябченюк Тарас. На ІІ дошці: І місце – Ковальчук Олександр, ІІ місце – Кліменчук Ірина, ІІІ місце – Черняк Владислав.

В індивідуальному заліку в старшій віковій категорії серед дівчат перемогу здобули: І місце – Огір Вікторія, ІІ місце – Зданівська Ірина, ІІІ місце – Куленюк Каріна. В індивідуальному заліку на І дошці в старшій віковій категорії серед хлопців перемогу здобули: І місце – Войцехівський Богдан, ІІ місце – Романюк Микита, ІІІ місце – Гончарук Богдан. На ІІ дошці: І місце – Петрик Олександр, ІІ місце – Миколінський Артем, ІІІ місце - Верещак Давид.

Учасники заходу були нагороджені грамотами та цінними подарунками. Вітаємо переможців турніру, бажаємо Вам подальших успіхів!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь