Миропільська територіальна громада
Житомирської області

Наш земляк Вадим Назарук на реабілітації після важкого поранення

Дата: 07.07.2022 15:36
Кількість переглядів: 1872

Фото без опису

Наша громада багата на відважних захисників, одним із таких є Вадим Назарук.

Вадим народився 1994 року в селі Мала Козара, де і навчався в школі. Після 10-ти класів вступив у Житомирське будівельне училище, згодом здобув і вищу освіту за спеціальністю. Тривалий час Вадим працював за кордом у різних країнах: Чехії, Польщі, Словаччині. 

24 лютого, дізнавшись, що на Батьківщині почалася повномасштабна війна, одразу ж із сім’єю повернувся додому. Вже на ранок 25 лютого чоловік разом з батьком та братом  прибули до  військкомату.

Потрапивши в окрему спеціальну бригаду, Вадим став вогнеметником. 30 травня під час виконання бойових дій на Сході України отримав осколкове поранення легенів. Першу медичну допомогу воїну надавали побратими в польових умовах. Згодом Вадима оперували у шпиталі Дніпра, наступні етапи лікування воїн проходив у медичних закладах Вінниці та Львову.

Наразі Вадим перебуває вдома на реабілітації. Його підтримкою є кохана дружина, двоє дітей та батьки. 16 липня у чоловіка запланована комісія, після якої захисник знову має намір захищати рідну землю від ворожої навали. Вадим Володимирович має чудові плани на майбутнє, після Перемоги, які обов’язково здійсняться!

Ми низько вклоняємося і дякуємо нашому Захиснику за те, що маємо змогу жити в своїх домівках, спати у своїх ліжках, дихати на повні груди чистим повітрям та не бачити всіх жахіть війни.

Слава Україні! Слава ЗСУ!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь