Миропільська територіальна громада
Житомирської області

Зі святами, дорогі українці!

Дата: 14.10.2022 13:22
Кількість переглядів: 286

Фото без опису

14 жовтня в Україні відзначають низку важливих свят – День захисників та захисниць України, День українського козацтва та Покрову Пресвятої Богородиці. Сьогодні українці вшановують мужність і героїзм захисників незалежності й територіальної цілісності України. В цей день, як ніколи, важливо згадати тих людей, які пожертвували своїм життям заради Батьківщини і тих, хто продовжує боронити кордони України від російських загарбників.

Шановні Захисники та Захисниці України! Ви довели, що є достойними нащадками українського козацтва. Щиро зичимо вам міцного здоров’я, незламного духу та мирного неба! Хай віра українців оберігає вас від ворожої зброї, а любов до країни не вичерпується навіть у найскладніші миті!

Також сердечно вітаємо зі святом Пресвятої Покрови. У сьогоднішніх нелегких обставинах життя українського народу ми просимо Пресвятої Владичиці її Покрову над нами. Бажаємо усім нам козацької звитяги і глибокої духовності. Прийміть вітання з найкращими побажаннями: добра, спокою та Перемоги!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь