Миропільська територіальна громада
Житомирської області

Вітаємо переможців обласного конкурсу добрих практик освітян Житомирщини «Сучасна освіта – 2023»

Дата: 23.03.2023 09:26
Кількість переглядів: 418

Фото без опису

За результатами проведення І етапу конкурсу добрих практик освітян Житомирщини «Сучасна освіта – 2023», п’ять методичних розробок педагогів громади були направлені для участі в обласному етапі.

Відповідно до наказу Житомирський обласного інституту післядипломної педагогічної освіти № 118-ОД від 21.03.2023 р., чотири з поданих робіт відзначено дипломами за поширення добрих практик та інноваційних пошуків.

Дипломом І ступеня нагороджено вчителя історії Миропільського ліцею Клименко Юлію Сергіївну за укладання практикуму «Від теорії до практики: інноваційні практики для реалізації компетентнісного підходу на уроках історії в умовах Нової української школи».

Диплом ІІ ступеня отримала вчитель англійської мови Миропільського ліцею Бабіч Інна Артурівна за збірник вправ для вдосконалення техніки читання англійською мовою  учнів початкової школи «Reading is easy».

Дипломом ІІІ ступеня відзначено педагогічних працівників Миропільської гімназії:

- вчителя початкових класів Арсенюк Світлану Василівну за створення практичного посібника «Аспекти використання електронних освітніх ігрових ресурсів в освітньому процесі початкової школи за моделлю Smart Teacher»;

- практичного психолога Рибальченко Юлію Вікторівну за розробку дидактичного посібника «Феномен булінгу. Запобігання та подолання в учнівському середовищі».

Висока оцінка діяльності педагогів громади свідчить про те, що подані ними матеріали відповідають вимогам щодо оформлення посібників, характеризуються новизною і актуальністю тем, змістовні, вказують на постійний творчий пошук педагогічних колективів, відповідають нормативним документам, державним освітнім стандартам, мають високий рівень естетичного оформлення і практичного спрямування.

Дякуємо педагогам за те, що попри складні обставини, вони не лише навчають дітей, але й постійно професійно самоудосконалюються та діляться своїми напрацюваннями, укладаючи методичні посібники, збірники вправ, практикумами.

Міцного здоров’я, натхнення, подальших творчих здобутків, професійного зросту, добробуту у вільній мирній процвітаючій Україні!

ПЕРЕМОЖЕМО!!!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь