A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миропільська територіальна громада
Житомирської області

З 01 червня заявку на отримання ваучера на навчання можна подати онлайн. ІНСТРУКЦІЯ

Дата: 22.06.2023 09:32
Кількість переглядів: 182

Фото без опису

Ваучер – це документ, який видається одноразово та дає право безоплатно пройти навчання за затвердженим переліком професій та спеціальностей за кошти Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.

Так з 01 червня 2023 року заявку на отримання ваучера на навчання можна подати онлайн. Заявка опрацьовується службою зайнятості упродовж 3-ох робочих днів.

Для подачі заявки потрібно:

  • перейти на портал Державної служби зайнятості за посиланням https://is.gd/quzCHf;
  • заповнити онлайн форму для отримання послуги (заявка автоматично відправляється до відповідного підрозділу центру зайнятості);
  • очікувати повідомлення від кар’єрного радника про подальші дії на вказані електронну пошту або ваш мобільний номер телефону.

Вартість ваучера – не більше 10-кратного розміру прожиткового мінімуму для працездатних осіб, а це майже 27 тис. грн.

Отримати його можуть особи, які не перебувають на обліку як безробітні і відповідають певним вимогам та мають можливість підвищити свій фаховий рівень або здобути нову професію чи спеціальність за допомогою ваучера на безкоштовне навчання, по закінченні якого отримати диплом про освіту державного зразка.

Консультації щодо отримання ваучерів та подальшого навчання на Житомирщині – у відділі активних програм зайнятості обласного центру зайнятості за телефоном: 067-687-98-51.

Довідково. Підрозділи служби зайнятості в області з метою підвищення конкурентоспроможності дорослого населення на ринку праці видали жителям області 195 ваучерів на освіту, загальна вартість яких становить 1,6 млн грн за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування на випадок безробіття.

Серед запропонованих для навчання професій і спеціальностей, за якими може бути виданий ваучер, найбільш затребуваними є медсестринство, кравець, закрійник, водій автотранспортних засобів, робітник фермерського господарства, кухар, електрогазозварник, слюсар-ремонтник, охоронник, водій навантажувача.


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь