Миропільська територіальна громада
Житомирської області

Сьогодні Миропіль попрощався з Захисником України Астаховим Сергієм Петровичем

Дата: 07.03.2024 15:44
Кількість переглядів: 3168

Фото без опису

Сьогодні Миропіль попрощався з Захисником України Астаховим Сергієм Петровичем. Провести в останню путь земляка, однокласника, друга, учня, сусіда, побратима зібралося багато людей. Віддати шану Воїну прийшли усі, хто знав і не знав його особисто, але в чиїй пам’яті він назавжди залишиться Героєм.

Сергій народився 21 вересня 1984 року в селищі Миропіль. Закінчив Миропільську ЗОШ № 2, здобував технічну освіту в навчальних закладах Полонного та Рівного.

Повернувся до рідного селища, працював на паперовій фабриці. Разом з дружиною Тетяною народили та виховали трьох дітей. Жив і працював, намагаючись забезпечити добробут родини, безтурботне дитинство дітей та спокійне життя для батьків.

У липні 2022 року Сергій Петрович був призваний до лав Збройних Сил для захисту України від ворога. Ніс службу водієм відділення протитанкових ракетних комплексів протитанкового батальйону 3-ї Окремої штурмової бригади Збройних Сил України, стояв у витоків заснування легендарної ОШБр.

Разом з побратимами відстоював українську землю у найзапекліших боях з ворогом: за Бахмут, Кліщіївку, Андріївку, а зовсім нещодавно нищив ворогів на Авдіївському коксохімі та на околицях знищеного окупантами селища.

Мав позивний Рембо і повністю відповідав безстрашності, мужності та боєздатності цього образу.

Сергій Астахов загинув за незалежність нашої держави та волю нашого народу 2 березня 2024 року в селі Родинське на Донеччині. Для 3-ї окремої штурмової і для всього Українського війська, для Миропільщини і всієї України – це величезна втрата.

Жахлива трагедія – для безутішних батьків, дружини, дітей.

Наші співчуття рідним та близьким, сили і Господньої підтримки пережити це горе.

Знову у вічність пішов Герой... Знову небесне військо поповнилось Воїном-янголом...

Світла пам’ять і честь Захиснику! Дякуємо, що живі! Пам’ятатимемо завжди!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь