Миропільська територіальна громада
Житомирської області

Річниця загибелі Героя-земляка Кирила Баліцького

Дата: 04.06.2024 20:44
Кількість переглядів: 91

Фото без опису

Сьогодні минає рік з дня загибелі Кирила Васильовича Баліцького, мешканця села Колодяжне, воїна І механізованого батальйону 31-ї бригади. 

Народився Кирило 23 березня 1990 року в с.Колодяжне. У 1996 році пішов у перший клас Колодяжненської ЗОШ І-ІІ ступенів. Після закінчення школи продовжив освіту в Баранівському ліцеї.

У 2008 році був призваний на строкову службу до Збройних Сил України. Відслуживши, юнак пов’язав свою долю з мирною професією – працював на кар’єрі у ТОВ «Граніт». Трагічно загинув батько, тож як старший з дітей Кирило взяв на себе турботу про сім’ю і господарство. 

У січні 2023 року наш земляк знову став до лав армії на захист волі українського народу та рідної Батьківщини від рашистської навали. Проходив службу у 31-й Окремій  механізованій бригаді Сухопутних військ Збройних Сил України.

Герой загинув 4 червня  2023 року поблизу населеного пункту  Рівнопіль Великоновосілківського району на Донеччині під час виконання бойових обов'язків. Йому назавжди залишиться 33…  Кирило разом з побратими гнав лютого окупанта з Української землі. За Україну, за мирне вільне життя та за майбутнє кожного з нас Воїн віддав найдорожче...

Поховали Героя 17 червня. Село буяло в зелені та цвіті, та усі ці квіти встелили шлях, яким проводжали Героя.

Назавжди в строю!

Вічна пам'ять і слава Герою!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь