Миропільська територіальна громада
Житомирської області

Мультимедійна платформа «UNITED 24»

Дата: 06.09.2024 15:48
Кількість переглядів: 36

Фото без опису

Указом Президента України від 17 травня 2022 року №344/2022 «Про невідкладні заходи щодо об’єднання зусиль для підтримки України» з метою консолідації міжнародних зусиль, спрямований на надання  підтримки України в захисті незалежності, територіальної цілісності та суверенітету, а також у її повоєнному відновленні, задля підвищення рівня обізнаності міжнародної спільноти про події в Україні Кабінету Міністрів України було доручено забезпечити прискорення інтеграції України в міжнародний цифровий  простір, у тому числі шляхом створення нової мультимедійної платформи, державного іномовлення «UNITED 24».

Державним підприємством «ДІЯ» у межах наданих законодавством повноважень створено мультимедійну платформу та забезпечується її функціонування шляхом створення та поширення за її допомогою фото-відеоконтенту та цифрового контенту.

Мультимедійна платформа забезпечує інформування міжнародної спільноти про реальний стан безпекової ситуації а події в Україні, а також протидію російській пропаганді, популяризацію України у світі.

Основним засобом поширення інформації мультимедійної платформи є веб-сайт мультимедійної платформи -  https://united24media.com


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь