Миропільська територіальна громада
Житомирської області

Громадська організація «Портал змін» анонсує реалізацію Проєкту «Цикл курсів з неформальної освіти для дорослих»

Дата: 20.09.2024 09:17
Кількість переглядів: 65

Фото без опису

Громадська організація «Портал змін», що діє на території нашої громади, стала переможцем конкурсу мінігрантів від Громадської організації «Горизонт змін» в межах проєкту «Розбудова спроможності та стійкості регіональних ініціатив» за підтримки NED (приватної некомерційної організації США «Національного фонду на підтримку демократії»)

За підтримки донорів буде реалізовано Проєкт «Цикл курсів з неформальної освіти для дорослих». У межах Проєкту заплановано залучити до навчання мешканців громади віком старше 18 років на п’яти очних курсах: «АНТИСУРЖИК», «Комп’ютерна грамотність: Word, Excel, Power Point», «Основи проєктного менеджменту», «Історія України: на пальцях про головне», «Можливості і таємниці смартофону».

«Портал змін» запрошує всіх, кого зацікавила інформацію про курси та про ініціативу в цілому, відвідати презентацію Проєкту. Захід відбудеться 23 вересня о 15:30 год. в актовій залі селищної ради (вул. Центральна, 38).

Учасники зможуть отримати інформацію про початок Проєкту та терміни його реалізації, специфіку навчання на курсах, познайомляться з викладачами-тренерами та дізнаються про всі інші деталі цієї громадської ініціативи.

Запрошуємо долучитися до презентації та, обравши цікавий для вас курс, пройти навчання і отримати необхідні знання та практичні вміння й навички.

Для тих, хто не зможе відвідати презентацію, матеріали буде опубліковано після заходу. Слідкуйте за новинами на  сторінці  ГО «Портал змін» у Facebook , сайті Миропільської громади та каналах комунікації селищної ради у соціальних мережах: Facebook , Telegram , Instagram


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь