A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миропільська територіальна громада
Житомирської області

Рішення сесій №48 «Про надання дозволу ТОВ «Граніт» на розробку детального плану території»

Кількість переглядів: 117
Скликання: 8 скликання
Сесія: 14 сесія
Тип документу: Рішення сесій
Дата: 23.12.2021
Номер документу: 48
Назва документу: Про надання дозволу ТОВ «Граніт» на розробку детального плану території
Прикріплені файли:
  1. Список поіменних голосувань (0.23 МБ)

Україна

Миропільська селищна рада

Житомирського району Житомирської області

14 сесія VIII скликання

ПРОЕКТ Р І Ш Е Н Н Я

від 23 грудня 2021 року                                                                                    №48

 

Про надання дозволу ТОВ «Граніт»

на розробку детального плану території

 

 Заслухавши заяву ТОВ «Граніт» про надання дозволу на розробку  детального плану території, яка планується для зміни цільового призначення на землі промисловості,  керуючись п. 34 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 8, 19, 20, 21, 24 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», Постановою Кабінету Міністрів України від 25.05.2011р. №555 «Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні», Наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства від 16.11.2011 № 290 «Про затвердження Порядку розроблення містобудівної документації», враховуючи рекомендації постійної комісії з питань  фінансів, бюджету, комунальної  власності, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва, земельних відносин, житлово-комунального господарства,  енергозбереження та транспорту, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, екології, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустроюселищна рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1.Надати дозвіл на розробку детального плану території земельної ділянки  ТОВ «ГРАНІТ» для зміни цільового призначення земельної ділянки загальною прощею 8, 99 га,   кадастровий номер 1821455600:15:000:0247, з цільовим призначенням (01.01) Для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, що розташована на території Миропільської територіальної громади  Житомирського району, Житомирської області на цільове призначення землі промисловості (землі, надані для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд промислових, гірничодобувних, транспортних та інших підприємств, їх під'їзних шляхів, інженерних мереж, адміністративно-побутових будівель, інших споруд)  

2.Замовником містобудівної документації, вказаної в п.1 визначити ТОВ «ГРАНІТ» забезпечити проведення громадських слухань для розгляду та узагальнення пропозицій громадськості до вищезазначеного проекту.

4.Фінансування робіт щодо виготовлення детального планування території рекомендувати проводити ТОВ «Граніт» за власний рахунок або з інших джерел фінансування.

5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань  фінансів, бюджету, комунальної  власності, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва, земельних відносин, житлово-комунального господарства,  енергозбереження та транспорту, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, екології, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою.

 

 

              Селищний голова      (рішення не прийняте)     Світлана ВЛАСЮК    

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь