Миропільська територіальна громада
Житомирської області

Рішення сесій №19 «Про передачу земельної ділянки в користування на умовах оренди ФОП Якимчуку Олександру Васильовичу»

Кількість переглядів: 70
Скликання: 8 скликання
Сесія: 23 сесія
Тип документу: Рішення сесій
Дата: 05.10.2022
Номер документу: 19
Назва документу: Про передачу земельної ділянки в користування на умовах оренди ФОП Якимчуку Олександру Васильовичу
Прикріплені файли:
  1. Список поіменних голосувань (0.18 МБ)

Україна

Миропільська селищна рада

Житомирського району Житомирської області

23 сесія VIII скликання

Р І Ш Е Н Н Я

 

від 5 жовтня 2022 року                                                                                 № 19

 

Про передачу земельної ділянки в

користування на умовах оренди

ФОП Якимчуку Олександру Васильовичу

 

Заслухавши і обговоривши заяву ФОП Якимчука Олександра Васильовича про затвердження проекту землеустрою та передачі в користування на умовах оренди земельної ділянки площею 0,1000 га для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості в с. Пилипо-Кошара по вулиці Кооперативна, 34, витяг із технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок від 11.08.2022 року № 16092, відповідно ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про оренду землі», ст. ст. 12, 93, 122, 123, 124, ч. 2 ст. 134 та ст. 186 Земельного кодексу України, селищна рада

 

Вирішила:

 

        1. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду ФОП Якимчуку Олександру Васильовичу для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості площею 0,1000 га в межах с. Пилипо-Кошара, вул. Кооперативна, 34 Миропільської селищної ради Житомирського району Житомирської області.

2. Передати ФОП Якимчуку Олександру Васильовичу земельну ділянку площею 0,1000 га в межах с. Пилипо-Кошара, вул. Кооперативна, 34 Миропільської селищної ради Житомирського району Житомирської області, кадастровий номер 1821482900:02:003:0135, в оренду з правом викупу терміном на 10 років для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.

3. Встановити орендну плату за використання земельної ділянки в розмірі 3% (до закінчення воєнного стану в Україні) від нормативної грошової оцінки, що становитиме 2932,72 грн. (дві тисячі девятсот тридцять дві гривні сімдесят дві копійки).

4. ФОП Якимчуку Олександру Васильовичу укласти із Миропільською селищною радою договір оренди земельної ділянки та провести його державну реєстрацію згідно вимог чинного законодавства.

5. Після закінчення воєнного стану в Україні ФОП Якимчуку Олександру Васильовичу звернутися до Миропільської селищної ради із заявою з проханням переглянути розмір орендної плати.

6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на  постійну комісію з питань  фінансів, бюджету, комунальної  власності, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва, земельних відносин, житлово-комунального господарства,  енергозбереження та транспорту, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, екології, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою.

 

 

              Селищний голова                                          Світлана ВЛАСЮК  


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь