A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миропільська територіальна громада
Житомирської області

Рішення сесій №17 «Про передачу ТОВ «Газорозподільні мережі України» в господарське відання складових газорозподільної системи»

Кількість переглядів: 74
Скликання: 8 скликання
Сесія: 35 сесія
Тип документу: Рішення сесій
Дата: 11.10.2023
Номер документу: 17
Назва документу: Про передачу ТОВ «Газорозподільні мережі України» в господарське відання складових газорозподільної системи
Прикріплені файли:
  1. Додаток (0.16 МБ)
  2. Результати голосування (0.17 МБ)

МИРОПІЛЬСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОГО РАЙОНУ

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

35 сесія VIII скликання   

   РІШЕННЯ

від   11 жовтня  2023 року                                              смт. Миропіль                                               № 17      

 

Про передачу ТОВ «Газорозподільні мережі України»

в господарське відання складових газорозподільної

 системи

 

Керуючись статтями 26, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», нормами п.1, п.2 гл.1 р. ІІІ Кодексу газорозподільних систем, ст. 136 Господарського кодексу, Цивільним кодексом України, враховуючи вимоги Закону України «Про засади функціонування ринку природного газу», Постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики від 07 березня 2013 року № 226 «Про затвердження Типового договору на господарське відання складовими Єдиної газотранспортної системи України (між власниками та газотранспортними або газорозподільними підприємствами)», з метою забезпечення ефективного використання, цільової та безаварійної експлуатації газових мереж, об’єктів та споруд на них, які знаходяться в межах Миропільської селищної територіальної громади, поліпшення надання населенню послуг з газопостачання та приєднання до газорозподільних мереж, посилення економічних основ місцевого самоврядування, селищна рада

ВИРІШИЛА:

  1. Погодити укладання договору на господарське відання складовими газорозподільної системи, які є комунальною власністю Миропільської територіальної громади в особі Миропільської селищної  ради, з товариством з обмеженою відповідальністю «Газорозподільні мережі України» та забезпечити укладання даного договору до 16.10.2023 року.
  2. Передати на господарське відання товариству з обмеженою відповідальністю «Газорозподільні мережі України» майно згідно з додатком 1 до договору шляхом підписання Акту прийому-передачі газопроводів природного газу з обладнанням.
  3. Надати право підпису договору на господарське відання складовими газорозподільної системи селищному голові ВЛАСЮК Світлані Вікторівні.

   4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію селищної ради з питань фінансів, бюджету, комунальної  власності, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва, земельних відносин, житлово-комунального господарства,  енергозбереження та транспорту, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, екології, охорони пам’яток історичного середовища та благоустрою.

 

                Селищний  голова  _______________ Світлана ВЛАСЮК

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь