A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миропільська територіальна громада
Житомирської області

Проекти рішень №48 «Про затвердження Стратегії розвитку Миропільської селищної територіальної громади на період до 2027 року та Плану заходів на 2024-2027 роки з реалізації Стратегії розвитку Миропільської селищної територіальної громади на період до 2027 року»

Кількість переглядів: 45
Скликання: 8 скликання
Сесія: 41 сесія
Тип документу: Проекти рішень
Дата: 26.02.2024
Номер документу: 48
Назва документу: Про затвердження Стратегії розвитку Миропільської селищної територіальної громади на період до 2027 року та Плану заходів на 2024-2027 роки з реалізації Стратегії розвитку Миропільської селищної територіальної громади на період до 2027 року
Прикріплені файли:
  1. Додаток 1 (5.07 МБ)
  2. Додаток 2 (1.85 МБ)

МИРОПІЛЬСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОГО РАЙОНУ

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

41 сесія VIII скликання   

ПРОЄКТ РІШЕННЯ

від   лютого  2024 року                                                                                                                                 №            

 

Про затвердження Стратегії розвитку

Миропільської селищної територіальної

громади на період до 2027 року та Плану

заходів на 2024-2027 роки з реалізації

Стратегії розвитку Миропільської селищної

територіальної громади на період до 2027 року

 

Відповідно до Законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про засади державної регіональної політики», «Про стимулювання розвитку регіонів», «Про державне прогнозування та розроблення програм економічного і соціального розвитку України», «Концепції реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади в Україні», затвердженої розпорядженням Кабінету Міністрів України № 333-р від 01 квітня 2014 року, керуючись постановою Кабінету Міністрів України від 11.11.2015 № 932 «Про затвердження Порядку розроблення регіональних стратегій розвитку і планів заходів з їх реалізації, а також проведення моніторингу та оцінки результативності реалізації зазначених регіональних стратегій і планів заходів» (зі змінами), Стратегію розвитку Житомирської області на 2021-2027 роки та Державною стратегією регіонального розвитку на 2021-2027 роки, беручи до уваги Звіт стратегічної екологічної оцінки Стратегії розвитку Миропільської селищної громади до 2027 року та Плану заходів на 2024 - 2027 роки з реалізації Стратегії, результати дослідження соціально-економічного стану Миропільської селищної територіальної громади та напрацьовані спільно з громадськістю та експертами проекту «Підтримка стратегічного планування розвитку територіальних громад Рівненської, Житомирської та Полтавської областей» (реалізація якого стала можливою завдяки Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) та щирій підтримці американського народу через Проєкт USAID «ГОВЕРЛА») пропозиції пріоритетів сталого розвитку громади на середньострокову перспективу, враховуючи рекомендації громадських слухань (протокол від 20.02.2024 р.), Робочої групи з розроблення Стратегії розвитку Миропільської селищної ради до 2027 р. (протокол № 9 від 22.02.2024 р.), спільного засідання постійних комісій Миропільської селищної  ради, селищна рада

ВИРІШИЛА:

1. Затвердити Стратегію розвитку Миропільської селищної територіальної громади на період до 2027 року (далі – Стратегія) (Додаток 1).

2. Затвердити План заходів на 2024-2027 роки з реалізації Стратегії розвитку Миропільської селищної територіальної громади на період до 2027 року (далі –План заходів) (Додаток 2).

3. Оприлюднити Стратегію та План заходів на офіційному вебсайті Миропільської селищної ради.

4. Виконавчим органам Миропільської селищної ради, підприємствам, установам, закладам, організаціям усіх форм власності, громадським організаціям Миропільської селищної територіальної громади враховувати основні положення Стратегії та Плану заходів у своїй діяльності та при розробленні планувальних документів.

5. Контроль за виконанням рішення покласти на секретаря селищної ради (Голяку О. В.), секретаря виконавчого комітету селищної ради (Євсеєнко Т. В.), заступників селищного голови (Стельмаха В. М., Яцкову І. В.), постійну комісію з гуманітарних питань (освіта, спорт, культура, охорона здоров’я та соціальний захист), прав людини, законності, депутатської діяльності, правопорядку та антикорупційної діяльності, етики та регламенту: (Смірнова Л. С.), постійну комісію з питань фінансів, бюджету, комунальної власності та планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва, земельних відносин, житлово-комунального господарства, енергозбереження та транспорту, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, екології, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою (Вольська С. С.).

            

Селищний  голова                                                                            Світлана ВЛАСЮК


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь