A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миропільська територіальна громада
Житомирської області

Рішення сесій №10 «Про реорганізацію Комунальної лісомеліоративної установи Миропільської селищної ради шляхом перетворення в підприємство»

Кількість переглядів: 6
Скликання: 8 скликання
Сесія: 41 сесія
Тип документу: Рішення сесій
Дата: 28.02.2024
Номер документу: 10
Назва документу: Про реорганізацію Комунальної лісомеліоративної установи Миропільської селищної ради шляхом перетворення в підприємство
Прикріплені файли:
  1. Файл 1 (0.03 МБ)

МИРОПІЛЬСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОГО РАЙОНУ

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

41 сесія VIII скликання   

   РІШЕННЯ

від   28  лютого  2024 року                                                                                          № 10   

 

Про  реорганізацію Комунальної

лісомеліоративної установи

Миропільської селищної ради

шляхом перетворення в підприємство

 

Керуючись ст. 26, ст. 59, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців»,  ст.ст. 104-108 Цивільного Кодексу України, Господарським Кодексом України, враховуючи рекомендації постійної комісії з питань  фінансів, бюджету, комунальної  власності та планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва, земельних відносин, житлово-комунального господарства,  енергозбереження та транспорту, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, екології, охорони пам’яток історичного середовища та благоустрою, селищна рада

 

В И Р І Ш И Л А:

 

1. Реорганізувати Комунальну лісомеліоративну установу Миропільської селищної ради (код ЄДРПОУ: 44318138; юридична адреса: 13033, Житомирська область, Житомирський район, смт. Миропіль, вул. Центральна, 38) шляхом перетворення в Комунальне підприємство «ЕКОБАЛАНС» Миропільської селищної ради.

2. У зв’язку з реорганізацією шляхом перетворення припинити діяльність Комунальної лісомеліоративної установи Миропільської селищної ради з дати внесення до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань запису про державну реєстрацію припинення юридичної особи.

3. Встановити, що Комунальне підприємство «ЕКОБАЛАНС» Миропільської селищної ради є правонаступником усіх прав і обов’язків Комунальної лісомеліоративної установи Миропільської селищної ради.

4. Встановити строк для пред’явлення кредиторами своїх вимог два місяці з моменту внесення запису про припинення через реорганізацію шляхом перетворення до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, а також оприлюднити повідомлення про рішення щодо реорганізації Комунальної лісомеліоративної установи Миропільської селищної ради.

Вимоги кредиторів приймаються за адресою: 13033, Житомирська область, Житомирський район, смт. Миропіль, вул. Центральна, 38.

5. Утворити комісію з реорганізації Комунальної лісомеліоративної установи Миропільської селищної ради шляхом перетворення в Комунальне підприємство «ЕКОБАЛАНС» Миропільської селищної ради та затвердити її склад (Додається).

6. Голові комісії з реорганізації забезпечити здійснення передбачених законодавством заходів, пов’язаних з реорганізацією Комунальної лісомеліоративної установи Миропільської селищної ради шляхом перетворення на Комунальне підприємство «ЕКОБАЛАНС» Миропільської селищної ради, а саме:

6.1. у триденний термін повідомити державного реєстратора про рішення щодо припинення діяльності юридичної   особи, подати документи, необхідні для внесення до Єдиного державного реєстру відповідних записів.

6.2. вжити усіх можливих заходів щодо виявлення кредиторів та боржників і письмово повідомити їх про припинення юридичної особи.

6.3. після закінчення двомісячного строку для пред’явлення вимог кредиторам та задоволення чи відхилення цих вимог, скласти передавальний акт, який має містити положення про правонаступництво щодо усіх зобов’язань юридичної особи, що припиняється стосовно всіх її кредиторів та боржників, включаючи зобов’язання, які оскаржуються сторонами.

6.4. подати розподільчий баланс на затвердження виконавчого комітету Миропільської селищної ради.

6.5. повідомити державну службу зайнятості про реорганізацію та можливе вивільнення працівників Комунальної установи.

6.6. вжити інших дій, що стосуються реорганізації згідно чинного законодавства.

6.7. Розробити Статут Комунального підприємства «ЕКОБАЛАНС» Миропільської селищної ради та подати на  затвердження сесії селищної ради.

6.8. Після завершення реорганізації забезпечити подання державному реєстратору документів, встановлених законодавством, для проведення державної реєстрації припинення Комунальної лісомеліоративної установи Миропільської селищної ради шляхом перетворення на Комунальне підприємство «ЕКОБАЛАНС» Миропільської селищної ради

9. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Стельмаха В.М.

 

 

 

Селищний голова                                   Світлана ВЛАСЮК

 

 

Додаток

до рішення 41-ї сесії 8-го скликання

від 28 лютого  2024 року №10

 

 

Склад комісії з реорганізації Комунальної лісомеліоративної установи Миропільської селищної ради

 

Комісія:

Голова комісії: Назарук Олександр Євгенович

                            Ідентифікаційний код: 2487700075

Члени комісії: Янко Ігор Анатолійович

                               Ідентифікаційний код: 2637102477

                              Олексійчук Сергій Анатолійович

                                Ідентифікаційний код:2711922914

                           Бабич Ольга Олександрівна

                                Ідентифікаційний код: 2465103206

                           Стельмах Віктор Миколайович

                           Ідентифікаційний код: 2491307516

 

 

Секретар ради                                                 Ольга ГОЛЯКА

 

 

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь