A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миропільська територіальна громада
Житомирської області

Рішення сесій №21 «Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду Волтарністу Р.О.»

Кількість переглядів: 13
Скликання: 8 скликання
Сесія: 41 сесія
Тип документу: Рішення сесій
Дата: 28.02.2024
Номер документу: 21
Назва документу: Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду Волтарністу Р.О.
Прикріплені файли:
  1. Файл 1 (0.03 МБ)

МИРОПІЛЬСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОГО РАЙОНУ

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

41 СЕСІЯ VIII СКЛИКАННЯ

Р І Ш Е Н Н Я

від 28 лютого 2024 року                                                                                                                                               №21

 

Про надання дозволу на розробку

проєкту землеустрою щодо відведення

земельної ділянки в оренду Волтарністу Р.О.

 

 Заслухавши і обговоривши заяву Волтарніста Романа Олеговича від 16.01.2024 року про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду площею 0,30 га, кадастровий номер 1821482900:02:000:0133, для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості на території Миропільської селищної ради Житомирського району Житомирської області за адресою: с. Пилипо-Кошара, вул. Кооперативна, 36, витяг з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності на нежитлове приміщення, цех по обробці деревини від 15.05.2021 року, індексний номер витягу 256642806, відповідно ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. ст. 12, 791, 93, 120, 122, 123, 124 та п. 2. ст. 134 Земельного кодексу України, ст. 24 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», селищна рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Надати дозвіл Волтарністу Роману Олеговичу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення в оренду земельної ділянки площею 0,30 га, кадастровий номер 1821482900:02:000:0133, для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості (КВЦПЗ – 11.02) на території Миропільської селищної ради Житомирського району Житомирської області за адресою: с. Пилипо-Кошара, вул. Кооперативна, 36.

2. Волтарністу Роману Олеговичу розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки замовити на договірних умовах у землевпорядній організації,  розроблений проєкт землеустрою подати на розгляд та затвердження сесією Миропільської селищної ради.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на  постійну комісію з питань  фінансів, бюджету, комунальної  власності, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва, земельних відносин, житлово-комунального господарства,  енергозбереження та транспорту, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, екології, охорони пам’яток історичного середовища та благоустрою.

 

 

 

              Селищний голова                                               Світлана ВЛАСЮК     


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь