A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миропільська територіальна громада
Житомирської області

Проекти рішень №6 «Про затвердження Положення про преміювання працівників Служби у справах дітей Миропільської селищної ради»

Кількість переглядів: 782
Скликання: 8 скликання
Сесія: 3 сесія
Тип документу: Проекти рішень
Дата: 15.02.2021
Номер документу: 6
Назва документу: Про затвердження Положення про преміювання працівників Служби у справах дітей Миропільської селищної ради
Прикріплені файли:

 

 

 

Україна

 

Миропільська селищна рада

Житомирського району Житомирської області

ІІ-ге пленарне засідання 3 сесія  VIII скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

від ___ лютого 2021 року                                                                      

 

Про затвердження Положення

про преміювання працівників

Служби у справах дітей Миропільської селищної ради

 
З метою забезпечення єдиного підходу до стимулювання праці посадових осіб місцевого самоврядування  та їх особистого вкладу в кінцевий результат, у відповідності з підпунктом 2 пункту 2  постанови Кабінету Міністрів України від  09.03.2006 № 268 «Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів» (із змінами та доповненнями), керуючись статтею 21 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» (зі змінами та доповненнями) селищна  рада
ВИРІШИЛА:
  1. Затвердити Положення про преміювання Служби у справах дітей Миропільської селищної ради,  додається.

 

  1.  Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань фінансів, бюджету, комунальної  власності, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва

 

 

      Селищний голова                                               Світлана ВЛАСЮК

 

                                     Додаток №1

              

                                                                                  Затверджено

                                                                                  Рішенням 2-го пленарного   засідання 3-ї сесії 8 – го скликання

                                                                                   Миропільської селищної ради

                                                                                    №  від  .02.2021 року

                                                                                   ________________Селищний голова                              

 

 

Положення

про преміювання, надання матеріальної допомоги та грошової винагороди працівникам Служби у справах дітей Миропільської  селищної ради

 

 1. Загальні положення

1.1. Положення «Про преміювання, надання матеріальної допомоги та грошової винагороди працівникам служби у справах дітей  Миропільської селищної ради» (далі – Положення) розроблене відповідно до Конституції України, Кодексу Законів про працю України, Законів України «Про оплату праці», «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про службу в органах місцевого самоврядування», «Про колективний договір», постанови Кабінету Міністрів України від 09 березня 2006 року № 268 «Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів», постанови Кабінету Міністрів України «Про упорядкування структури заробітної плати, особливості проведення індексації та внесення змін до деяких нормативно-правових актів» №1013 від 09.12.2015 року.

1.2. Дія цього Положення  поширюється на усіх працівників Служби у справах дітей Миропільської селищної ради, в тому числі на начальника служби, головного спеціаліста та інспектора із  соціальної роботи у справах сім’ї.

1.3. Премія за цим Положенням – заохочувальна фінансова виплата, пов'язана з виконанням виробничих завдань і функцій, особистим вкладом у загальні результати роботи, розмір якої залежить від складності та умов виконуваної роботи, результативності праці та наявності коштів.

2. Порядок визначення фонду преміювання

 2.1. Преміювання здійснюється в межах коштів, передбачених у кошторисі видатків на утримання Служби у справах дітей, затвердженого у встановленому порядку, за рахунок коштів селищного бюджету.

 2.2. Річний фонд преміювання створюється у розмірі пропорційно загального фонду оплати праці, але не менш як 10 відсотків посадових окладів та економії фонду оплати праці.

 

3. Умови преміювання та розмір премії

 3.1. Преміювання працівників здійснюється за умов дотримання ними чинного законодавства, якісного і своєчасного виконання функціональних обов'язків, визначених у посадових інструкціях, доручень керівництва селищної ради, безпосередніх керівників, проявленої при цьому ініціативи, дотримання трудової дисципліни, Правил внутрішнього трудового розпорядку.

 3.2.Преміюванню підлягають працівники Служби у справах дітей Миропільської селищної ради з дати їх прийому у встановленому порядку на відповідні посади.

3.3. Преміювання працівників, прийнятих на роботу з випробувальним строком, здійснюється після закінчення цього строку або з дня визнання працівника таким, що витримав випробування.

 3.4. Премії нараховуються за фактично відпрацьований робочий час за винятками, встановленими у п. 3.3 цього Положення, у межах наявного фонду преміювання та економії фонду оплати праці.

3.5. Премії не нараховуються працівникам Служби у справах дітей Миропільської селищної ради за час відпусток всіх видів, передбачених чинним законодавством, тимчасової непрацездатності, підтвердженої лікарняним листком або довідкою відповідної лікувальної установи.

 3.6. За час виконання обов'язків за вакантною посадою або за посадою тимчасово відсутнього працівника премія нараховується, виходячи із заробітної плати за основною (постійною) посадою.

 3.7. Премія нараховується працівникам Служби у справах дітей Миропільської селищної ради щомісячно у відсотках до посадового окладу з урахуванням надбавок за ранг, вислугу років та надбавку за високі досягнення у праці, або виконання особливо важливої роботи.

 3.8. Розмір премії визначається наказом начальника Служби у справах дітей Миропільської селищної ради кожному конкретному працівнику служби у справах дітей  залежно від особистого трудового внеску працівника в загальні результати роботи.

3.9. Максимальна межа премії для кожного працівника не встановлюється.

 3.10. За виконання особливо важливої роботи, доручень начальника Служби у справах дітей Миропільської селищної ради окремим працівникам може надаватись премія у більших розмірах, ніж у середньому по установі.

 3.11. При наявності економії фонду оплати праці працівникам виплачуються додаткові премії: - за підсумками роботи за квартал та рік; - з нагоди професійних та державних свят; - в окремих випадках, за виконання особливо важливих завдань; - при нагородженні Почесними грамотами; - з нагоди ювілейних днів народження  та при виході на пенсію.

3.12.Працівники позбавляються щомісячної премії частково або в повному обсязі з ініціативи начальника Служби у справах дітей Миропільської селищної ради: за неналежне або несвоєчасне виконання функціональних завдань; порушення трудової дисципліни, що відповідним чином підтверджено документально (оформлені доповідна чи пояснювальна записки, дисциплінарне стягнення, застосоване у встановленому порядку) за місяць, в якому ними допущено порушення.

 3.13. В разі накладення на працівника дисциплінарного стягнення у вигляді догани, премії до нього не застосовується протягом всього строку дії дисциплінарного стягнення.

4.Порядок та строки виплати премії

 4.1.Преміювання працівників Служби у справах дітей Миропільської селищної ради проводиться за результатами роботи за місяць на підставі наказу начальника служби у справах дітей.

 4.2. Нарахування премії здійснюється інспектором з ведення бухгалтерського обліку відділу .

4.3. Щомісячна премія виплачується разом із виплатою основної заробітної плати за відпрацьований місяць до 02 числа наступного місяця.

 5. Порядок надання матеріальної допомоги та грошової винагороди працівникам

5.1. Витрати, пов'язані з видачею матеріальної допомоги та грошової винагороди здійснюються у межах коштів на оплату праці та за рахунок економії фонду оплати праці.

 5.2. Матеріальна допомога на оздоровлення виплачується при наданні основної щорічної відпустки у розмірі, що не перевищує середньомісячної заробітної плати працівника, за заявою працівника на підставі наказу начальника Служби у справах дітей Миропільської  селищної ради.

5.3. Працівникам надається матеріальна допомога на вирішення соціально-побутових питань у розмірі, що не перевищує середньомісячної заробітної плати працівника, за заявою працівника на підставі наказу начальника Служби у справах дітей Миропільської селищної ради.

6. Прикінцеве положення

6.1.Спори щодо визначення розміру, нарахування і виплати премії, надання матеріальної допомоги та грошової винагороди розглядаються та вирішуються у встановленому законодавством порядку.

 

Секретар селищної ради                                                  Ольга ГОЛЯКА

 

                                                                                     


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь