A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миропільська територіальна громада
Житомирської області

Розпорядження №26 «Про відтермінування конкурсного відбору на заміщення вакантної посади директора Комунальної установи Миропільської селищної ради «Опорний навчальний заклад «Миропільська гімназія» до утворення нового складу конкурсної комісії»

Кількість переглядів: 405
Скликання: 8 скликання
Сесія: 3 сесія
Тип документу: Розпорядження
Дата: 18.02.2021
Номер документу: 26
Назва документу: Про відтермінування конкурсного відбору на заміщення вакантної посади директора Комунальної установи Миропільської селищної ради «Опорний навчальний заклад «Миропільська гімназія» до утворення нового складу конкурсної комісії
Прикріплені файли:

Миропільська селищна рада

 

Розпорядження селищного голови

 

 18.02.2021 р.                                      смт.Миропіль                                          № 26

 

Про відтермінування конкурсного відбору на заміщення вакантної посади директора Комунальної установи Миропільської селищної ради «Опорний навчальний заклад «Миропільська гімназія» до утворення нового складу конкурсної комісії

 

З метою недопущення упередженості та необ’єктивності у проведенні конкурсного відбору на заміщення вакантної посади директора Комунальної установи Миропільської селищної ради «Опорний навчальний заклад «Миропільська гімназія», для підвищення рівня його незалежності, відкритості та доброчесності; керуючись п.4 ст.39 Закону України «Про загальну середню освіту»; враховуючи Розпорядження Президента №57/2021-рп «Про призначення Ю. Денисовця головою Житомирської районної державної адміністрації Житомирської області» від 12.02.2021 р.

 

 

  1. Звернутися з листами з проханням надати кандидатів для включення до складу комісії конкурсного відбору на заміщення вакантної посади директора Комунальної установи Миропільської селищної ради «Опорний навчальний заклад «Миропільська гімназія» до голови Житомирської райдержадміністрації Денисовця Ю. М. та до начальника Управління Державної служби якості освіти у Житомирській області Редька О. В.
  2. Включити до складу комісії з конкурсного відбору на заміщення вакантної посади директора Комунальної установи Миропільської селищної ради «Опорний навчальний заклад «Миропільська гімназія» представників Житомирськой РДА та Державної служби якості освіти у Житомирській області за їх згодою.
  3. Відтермінувати початок конкурсного відбору на заміщення вакантної посади директора Комунальної установи Миропільської селищної ради «Опорний навчальний заклад «Миропільська гімназія» до утворення нового складу конкурсної комісії.
  4. Визнати таким, що втратило чинність, розпорядження Миропільського селищного голови №20 від 12.02.2021 р. "Про оголошення конкурсу на заміщення вакантної посади директора Комунальної установи Миропільської селищної ради "Опорний навчальний заклад "Миропільська гімназія"
  5. Контроль за виконанням розпорядження залишаю за собою.

 

Миропільський селищний голова           Світлана ВЛАСЮК


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь