A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миропільська територіальна громада
Житомирської області

Розпорядження №34 «Про проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора Комунальної установи Миропільської селищної ради «Опорний навчальний заклад «Миропільська гімназія»»

Кількість переглядів: 735
Скликання: 8 скликання
Сесія: 3 сесія
Тип документу: Розпорядження
Дата: 25.02.2021
Номер документу: 34
Назва документу: Про проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора Комунальної установи Миропільської селищної ради «Опорний навчальний заклад «Миропільська гімназія»
Прикріплені файли:
  1. Додаток 1 (0.27 МБ)
  2. Додаток 2 (0.38 МБ)
  3. Додаток 3 (0.1 МБ)
  4. Додаток 4 (0.35 МБ)
  5. Додаток 5 (0.37 МБ)
  6. Додаток 6 (0.43 МБ)
  7. Додаток 7 (0.42 МБ)

 

Миропільська селищна рада

 

Розпорядження селищного голови

 

 25. 02.2021 р.                                      смт.Миропіль                                                № 34

 

Про проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора Комунальної установи Миропільської селищної ради «Опорний навчальний заклад «Миропільська гімназія»

Згідно Кодексу законів України про працю, Закону України «Про освіту», Закону України  «Про загальну середню освіту», відповідно до листа Міністерства освіти і науки України «Щодо окремих питань проведення конкурсу на посаду  керівника закладу загальної середньої освіти» від 20.05.2020 №1/9-264, Положення про конкурс  на посаду керівника закладу загальної середньої освіти Миропільської селищної ради, затвердженого рішенням І пленарного засідання 3-ї сесії Миропільської селищної ради 8-го скликання №9 від 02.02.2021 р., у зв’язку з наявністю вакантної посади директора Комунальної установи Миропільської селищної ради «Опорний навчальний заклад «Миропільська гімназія»

 

  1. Оголосити конкурс на заміщення вакантної посади  директора Комунальної установи Миропільської селищної ради «Опорний навчальний заклад «Миропільська гімназія».
  2. Затвердити склад комісії з проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора Комунальної установи Миропільської селищної ради «Опорний навчальний заклад «Миропільська гімназія» згідно п. 4. ст. 39 Закону України «Про загальну середню освіту» (Додаток 1).
  3. Затвердити текст оголошення Про проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора Комунальної установи Миропільської селищної ради «Опорний навчальний заклад «Миропільська гімназія» (Додаток 2).
  4. Затвердити текст заяви для участі у конкурсі (Додаток 3) та згоди учасників на обробку персональних даних (Додаток 4)
  5. Затвердити примірний перелік питань, згідно якого відбуватиметься перевірки знань законодавства у сфері загальної середньої освіти, законів України «Про освіту», «Про повну загальну середню освіту» та інших нормативно-правових актів у сфері загальної середньої освіти у формі письмового тестування учасників конкурсу (Додаток 5).
  6. Затвердити зразок ситуаційного завдання, за яким відбуватиметься перевірка професійних компетентностей учасників конкурсу (Додаток 6).
  7. Затвердити порядок проведення конкурсного відбору та критерії оцінювання тестування на знання законодавства у сфері загальної середньої освіти, ситуаційного завдання та презентації перспективного плану розвитку закладу загальної середньої освіти (Додаток 7).
  8. Заступнику селищного голови, т.в.о. начальника соціально-гуманітарного відділу
    1. Забезпечити прийом документів від претендентів на заміщення вакантної посади директора Комунальної установи Миропільської селищної ради «Опорний навчальний заклад «Миропільська гімназія» з 26.02.2021 року по 26.03.2021 року.
    2. Забезпечити оприлюднення оголошення про проведення конкурсного відбору на заміщення вакантної посади директора Комунальної установи Миропільської селищної ради «Опорний навчальний заклад «Миропільська гімназія»  на веб-сайті Миропільської селищної ради.
    3. Організувати розроблення тестових завдань на перевірку знань учасників конкурсу законодавства у сфері загальної середньої освіти, законів України «Про освіту», «Про повну загальну середню освіту» та інших нормативно-правових актів у сфері загальної середньої відповідно до переліку запитань, вказаного у п. 5 даного розпорядження, та ситуаційних завдань, за одним з яких відбуватиметься перевірка професійних компетентностей учасників конкурсу відповідно до зразка, вказаного у п. 6 даного розпорядження.
    4. Провести в терміни з 29.03.2021 року по 02.04.2021 року відбір кандидатур на заміщення вакантної посади, згідно Положення про конкурс  на посаду керівника закладу загальної середньої освіти Миропільської селищної ради, затвердженого рішенням І пленарного засідання 3-ї сесії Миропільської селищної ради 8-го скликання № 9 від 02.02.2021 р.
    5. Провести конкурс на заміщення вакантної посади директора Комунальної установи Миропільської селищної ради «Опорний навчальний заклад «Миропільська гімназія»   5 квітня 2021 року.
  9. Повноваження приймати документів від кандидатів на заміщення вакантної посади покласти на заступника селищного голови з гуманітарних питань Яцкову І. В.
  10. Адміністрації Комунальної установи Миропільської селищної ради «Опорний навчальний заклад «Миропільська гімназія»:

                 10.1. Забезпечити оприлюднення оголошення про проведення конкурсного відбору на веб-сайті Комунальної установи Миропільської селищної ради «Опорний навчальний заклад «Миропільська гімназія».

             10.2. Інформувати педагогічний колектив, батьківську громадськість про проведення відбору кандидатур на заміщення вакантної посади директора.

              10.3. Надати можливість кандидатам на заміщення вакантної посади директора ознайомитися із навчальним закладом та зустрітися із членами педагогічного колективу та батьками учнів у погоджені терміни

11. Контроль за виконанням розпорядження залишаю за собою.

 

 

 

 

 

Миропільський селищний голова                                            Світлана ВЛАСЮК

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь