A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миропільська територіальна громада
Житомирської області

Учні КУ "Миропільська ЗОШ І-ІІІ ступенів" вітали матусь, бабусь, сестричок з початком весни та Міжнародним Жіночим Днем!

Дата: 14.03.2018 10:02
Кількість переглядів: 850

Нарешті настала весна – пора сонця, радості, квітів й надії.

Початок весни знаменує собою прекрасне свято – Міжнародний Жіночий День,переддень свята  учні КУ "Миропільська ЗОШ І-ІІІ ступенів" провели з особливим трепетом та хвилюванням, адже саме цього дня вони вітали найдорожчих матусь, бабусь, сестричок з початком весни та Міжнародним Жіночим Днем!

Учасники святкового концерту виклали усі свої зусилля та показали свої нескінченні таланти. А милувались своїми чадами усміхнені мами та бабусі, зал з якими був заповнений вщент.

На початку святкового дійства не обминули нашу школу "зіркові гості": сам президент України, брати Кличко, Потап з Настею Каменських, Андрій Шевченко, Влад Яма, Володимир Зеленський, Діма Білан та Микола Вересень, які виголошували своє вітальне слово усім присутнім дамам!

Учні молодших класів вітали мамусь піснями, танцями та своїми щирими посмішками.

Першокласники та другокласники заспівали для мам пісні, учні третього класу зворушили своїх найрідніших вальсом, у власному виконанні, та піснею «Усе починається з мами».

Четвертий клас також радував усіх присутніх своїми вокальними даними.

П*ятикласники зуміли вдало поєднати пісню «Весна красна» з танцем, що неабияк розважило глядачів. Дівчата шостого класу разом з семикласницями виконували веселі танці. Також учениці 7 класу – Олександра Калашнікова та Альбіна Швець виконали пісню для своїх найрідніших мам. Восьмий клас на розгляд публіки представив гумореску, вдало інсценовану за допомогою акторських даних учнів. Протягом всього концерту учні 9-го класу станцювали два жвавих танці, які розбавили ліричну атмосферу, що панувала в залі.

Десятикласники також не залишились осторонь заходу і сильна половина 10-го класу станцювала для усіх присутніх гумористичний танок під американський хіт «Рam-pam Ameriсano» - сподіваємось, що море сміху в залі, щирі посмішок вчителів, мам, бабусь та сестричок порадували виконавців танцю: Верещака Олега, Марчука Владислава і Тарасова Дмитра, котрих навряд чи хто впізнав під їх епатажними нарядами.

Розважати публіку продовжила і сильна половина 11-го класу: Гаврилов Максим, Кришталь Влад та Снайко Павло майстерно розіграли сценку під назвою "8 березня" чим лише додали щирих посмішок в залі.

Чуттєве виконання пісні «Про маму», яку подарувала Моргунова Катерина та  Моргунова Анастасія зворушило присутніх.

Долучилась до привітань і вчитель історії та права Шрам Тетяна Сергіївна, яка також привітала усіх мам піснею під назвою «Ти одна».

На завершення свята керівництво закладу разом з соціальним педагогом та  практичним психологом Рибальченко Юлією Вікторівною провели батьківські збори, на яких розглядались актуальні питання.

Маємо надію, що усі присутні оцінили старання своїх дітей та організаторів заходу, отримали велике задоволення від святкового дійства та покинули заклад лише з позитивним настроєм, радістю на душі та усмішками на обличчі!

КУ "Миропільська ЗОШ І-ІІІ" ступенів щиро вітає усіх миропільчанок зі святом весни, краси та жінок! Від усієї душі бажаємо Вам любові, нев'янучої краси та тепла у Ваших серцях!!!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь