A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миропільська територіальна громада
Житомирської області

Розпорядження голови районної державної адміністрації О.Г.Капінуса  від з-го квітня 2017 року «Про відкриття і закриття навігації маломірних (малих) суден  на водних об’єктах Романівського району у 2017 році та встановлення весняно-літньої заборони н

Дата: 07.04.2017 14:51
Кількість переглядів: 875

Відповідно до розпорядження голови районної державної адміністрації О.Г.Капінуса  від з-го квітня 2017 року «Про відкриття і закриття навігації маломірних (малих) суден  на водних об’єктах Романівського району у 2017 році та встановлення весняно-літньої заборони на лов риби (раків)»:

З метою належного захисту рибних запасів, створення сприятливих умов для відтворення водних біоресурсів Управлінням охорони, використання і відтворення водних біоресурсів та регулювання рибальства в Житомирській області 15 березня 2017 року видано наказ № 5 «Про встановлення весняно-літньої заборони на лов риби, інших водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах Житомирської області в 2017 році.

Наказом всановлено строки весняно-літньої нерестової заборони, зокрема:

  • на річках та їх притоках: з 1 квітня до 20 травня;
  • на водосховищах та ставках: з 1 квітня до 10 червня;
  • у новостворених водних водних об’єктах, а також у придатковій системі річок та інших водних об’єктів: з 1 квітня до 30 червня;

Крім того, передбачено обмеження стосовну лову раків у водоймах, що підконтрольні Управлінню охорони, використання і відтворення водних біоресурсів та регулювання рибальства в Житомирській області. Забороняється будь-який лов раків у водоймах з 1 квітня по 20 червня та з 15 липня по 5 вересня під час виношування ікри, личинок, а також першої та другої линок. Дозволено лов риби з берега, в межах населених пунктів, що розташовані на берегах водой, за межами місць нересту риби однією поплавкою або донною вудкою з одним гачком або спінінгом.

За порушення природоохоронного законодавства винні притягуються до адміністративної відповідальності за частиною 4 статті 85 КупАП, яка передбачає накладання штрафних санкцій до 680 грн. крім того із порушників стягуватимуться збитки за кожну незаконну виловлену рибину незалежно від її розмірів та ваги.

Так, за 1 екземпляр незаконно виловленого судака розмір відшкодування – 510 грн, за 1екз. щуки – 340 грн, за 1 екз. коропа (сазана) - 306 грн, за 1 екз. білого амура – 255 грн, 1екз. товстолоба – 255грн, за 1 екз. ляща – 170 грн, за 1 екз. лина – 119 грн, за 1 екз. плітки – 85 грн, 1 екз. – краснопірки – 68 грн, за 1 екземпляр карася – 17 грн.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь