Миропільська територіальна громада
Житомирської області

Випускні свята у Миропільському  ЦРД

Дата: 01.06.2018 10:57
Кількість переглядів: 1202

Випуск у дитячому садку – особливий день для кожної дитини, адже  закінчився перший відповідальний етап життя, скінчився безтурботний період раннього дитинства.

Гарно й урочисто відбулися випускні свята у Миропільському  ЦРД – у  групах «Дзвіночок» (вихователі Бабій О.В., Білецька  Л.М., помічник вихователя Марчук О.В.); «Калинка» (вихователі Панасюк Н.П., Цьомик М.О., помічник вихователя Лиско Т.М.); «Парасолька» (вихователі Гончарук Н.Д., Коваль А.В., помічник вихователя Фурман Г..М.).

Хлопчики   і дівчатка попрощалися із дитячим садочком, який став для них другою домівкою, де їх по-материнськи зігрівали душевним теплом наставники, навчали добру, давали перші знання, допомагали долати труднощі. Це перший випускний бал у житті маленьких особистостей, до якого вони готувалися, мов дорослі. Під час свята  маленькі випускники показали присутнім свої досягнення у виконанні пісень, віршів, танців. Багато хороших слів було сказано в цей день і в адресу випускників та їх батьків, і в адресу  вихователів, бо саме завдяки спільним зусиллям ми маємо хороших, розумних, а саме головне – здорових, впевнених в собі дітей, які мають свої мрії і уподобання.

А на закінчення директор ЦРД Розмахова А.Г.  привітала дітей з початком нової сторінки життя, побажала діткам щасливої дороги у майбутнє самостійне життя, багато відкриттів на незвіданих шляхах та гарного навчання в школі. Анна Геннадіївна вручила  кожному випускнику дипломи  про закінчення дитсадка,  подарунки (шкільне приладдя) від наших спонсорів та подякувала батькам за підтримку, дієву допомогу педагогічному колективу  у створенні сприятливих, комфортних умов для дітей в дитячій установі, де їм було затишно, зручно, весело, цікаво.

Швидко і непомітно минуло свято, а попереду у випускників та їх батьків відповідальний період – ретельна підготовка до школи. Тож успіхів вам, любі наші діточки, а батькам ми бажаємо – терпіння, міцних нервів і мудрості!

Фото без опису


 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь