A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миропільська територіальна громада
Житомирської області

Випускні свята у Миропільському  ЦРД

Дата: 01.06.2018 10:57
Кількість переглядів: 1157

Випуск у дитячому садку – особливий день для кожної дитини, адже  закінчився перший відповідальний етап життя, скінчився безтурботний період раннього дитинства.

Гарно й урочисто відбулися випускні свята у Миропільському  ЦРД – у  групах «Дзвіночок» (вихователі Бабій О.В., Білецька  Л.М., помічник вихователя Марчук О.В.); «Калинка» (вихователі Панасюк Н.П., Цьомик М.О., помічник вихователя Лиско Т.М.); «Парасолька» (вихователі Гончарук Н.Д., Коваль А.В., помічник вихователя Фурман Г..М.).

Хлопчики   і дівчатка попрощалися із дитячим садочком, який став для них другою домівкою, де їх по-материнськи зігрівали душевним теплом наставники, навчали добру, давали перші знання, допомагали долати труднощі. Це перший випускний бал у житті маленьких особистостей, до якого вони готувалися, мов дорослі. Під час свята  маленькі випускники показали присутнім свої досягнення у виконанні пісень, віршів, танців. Багато хороших слів було сказано в цей день і в адресу випускників та їх батьків, і в адресу  вихователів, бо саме завдяки спільним зусиллям ми маємо хороших, розумних, а саме головне – здорових, впевнених в собі дітей, які мають свої мрії і уподобання.

А на закінчення директор ЦРД Розмахова А.Г.  привітала дітей з початком нової сторінки життя, побажала діткам щасливої дороги у майбутнє самостійне життя, багато відкриттів на незвіданих шляхах та гарного навчання в школі. Анна Геннадіївна вручила  кожному випускнику дипломи  про закінчення дитсадка,  подарунки (шкільне приладдя) від наших спонсорів та подякувала батькам за підтримку, дієву допомогу педагогічному колективу  у створенні сприятливих, комфортних умов для дітей в дитячій установі, де їм було затишно, зручно, весело, цікаво.

Швидко і непомітно минуло свято, а попереду у випускників та їх батьків відповідальний період – ретельна підготовка до школи. Тож успіхів вам, любі наші діточки, а батькам ми бажаємо – терпіння, міцних нервів і мудрості!

Фото без опису


 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь