A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миропільська територіальна громада
Житомирської області

Педагогічна симфонія

Дата: 08.10.2018 16:10
Кількість переглядів: 723

Напередодні дня працівників освіти, 5 жовтня, учні КУ «Миропільська ЗОШ І-ІІІ ступенів» привітали своїх рідних вчителів концертною програмою під назвою - "Педагогічна симфонія".

Концерт виявився досить незвичним, адже педагоги були не тільки глядачами, а й учасниками дійства! Нестандартність була й у тому, що вчителі брали участь в конкурсах та фізкультхвилинках, які проводили їх учні. За кожен правильно виконаний конкурс та вправно зроблену фізкультхвилинку, на сцені відкривалась 1 нотка, їх було цілих 7!

Почався концерт з чарівного вокалу талановитої учениці 5-го класу і однієї з ведучих свята - Іванни Ткачишиної. Потім перша пара ведучих Софія Вакуленко та Олег Верещак провели конкурс, з яким вчителі впорались на всі 100% та відкрили першу ноту.

Продовжив концертну програму танець 8-11-их класів, постановником якого став один з ведучих дійства, учень 10-го класу - Даніл Рибарчук.

Відеоогляд "Один день з життя вчителя" зумів запалити щирі посмішки на обличчях діючих працівників та вчителів-пенсіонерів, які порадували нас своєю присутністю та активною участю у конкурсах.

Родзинкою свята стало танцювальне привітання учнів 5-го класу на чолі з в.о. класного керівника Мирославою Олександрівною. Діти, разом з вчителем виконали енергійний та позитивний танець, яким зібрали багато оплесків та посмішок в залі. Представили цікаву сценку, про нелегку долю завуча школи, учень 11 класу Андрій Тарасов та учениця 9 класу Юлія Юрчук.

Пожвавила інтерес залу і наступна пара ведучих - Юлія Бабич та Денис Білан, які провели цікаві та пізнавальні конкурси між вчителями.

Варто зазначити, що наші педагоги впорались на всі 100% з усіма конкурсами та відкрили 7 нот педагогічної симфонії!

Отож, ми ще раз вітаємо усіх вчителів з вашим професійним святом! Зичимо наснаги, здоров'я, професійного зростання, щирих посмішок та сяючих оченяток ваших учнів! Вчителі, які знаходяться на заслуженому відпочинку, ми від усієї душі щиро вітаємо Вас з Днем Вчителя! Висловлюємо свою подяку за той вклад, який ви зробили, за те тепло, яке дарували кожному, за вашу велику душу! Незгасаючої молодості вам, наші дорогі!

Вітаємо!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь