Миропільська територіальна громада
Житомирської області

В КУ "Миропільська ЗОШ І-ІІІ ступенів" пройшла низка заходів ло Дня козацтва та Дня захисника України

Дата: 17.10.2018 15:47
Кількість переглядів: 647

На честь минувшого свята – Дня козацтва та Дня захисника України в КУ "Миропільська ЗОШ І-ІІІ ступенів" пройшла низка заходів: спортивне змагання «Козацький гарт» для учнів молодших класів, квест-гра для учнів 5-7-их класів «Незвичайні пригоди козаків», змагання серед учнів 8-11-их класів «Нащадки козацької слави».

Отримали масу задоволення, розважились, побешкетували учні молодших класів.
Учні середніх класів, взявши участь у квест-грі, створили такі команди:
5 клас – «Золота булава», 6 клас – «Соколи», 7 клас – «Козаки та козачки». Єдиний день, коли учням було дозволено бігати по школі (в цілях гри) це було сьогодні, і діти в повну міру скористались цією можливістю, всі чудово попрацювали! В результаті, перемогу здобули учні 6 класу, команда «Соколи», друге місце вибороли семикласники («Козаки та козачки») і почесне третє місце отримали учні 5-го класу («Золота булава»).
Старшокласники також даремно часу не гаяли і провели спортивне змагання «Нащадки козацької слави»: бігали, стрибали, перетягували канат, показували свої інтелектуальні здібності, боролись в армреслінгу. В результаті перемогли учні 10-го класу, друге місце вибороли 11-тикласники, третє місце у 8-го класу і четверте здобули 9-тикласники. 
Вітаємо усіх переможців заходів! Дякуємо за вашу спритність, енергійність та активність! Наснаги вам та подальших перемог!
Щиро дякуємо організаторам: заступнику з виховної роботи – Нікончук Світлані Леонідівні, педагогу-організатору – Бабич Наталії Миколаївні, міністру культури учнівського самоврядування школи, учню 10-го класу – Рибарчуку Данілу.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь