Миропільська територіальна громада
Житомирської області

Навчальні заклади громади отримали 5 комплектів комп’ютерної техніки.

Дата: 15.11.2018 12:27
Кількість переглядів: 818

Фото без описуФото без опису   14 листопада голова ОДА Ігор Гундич та голова обласної ради Володимир Ширма вручили перші 140 комплектів, які складаються зі принтера, комп’ютера та ламінатора для ЗЗСО Житомирщини. Такі 5 комплектів отримали навчальні заклади нашої громади. Учні разом зі вчителями зможуть їх ефективно використовувати під час навчання за стандартами Нової української школи, а саме готувати цікаві інформаційні картки, роздруковувати завдання та проводити уроки у вигляді гри.

   Ноутбуки, принтери, ламінатори придбані за кошти державного та місцевих бюджетів. Загальна вартість 5 отриманих комплектів– 94 460  грн. - кошти державного та місцевих бюджетів.

    «Дуже приємно, що ті завдання, які ми ставили на початку року, виконані. Не дивлячись на те, що вже четвертий рік воюємо із агресором, ми на території нашої держави втілюємо реформи. І одна з них – освітня, яку ініціював Президент України. Приємно й те, що всі в державі розуміють, що головне завдання – не тільки дати знання, а навчити дітей використовувати ці знання у житті.», – зазначив Ігор Гундич.

Голова ОДА наголосив, що сьогодні влада комплексно підходить і до ефективної термосанації шкіл, і до закупівлі шкільних автобусів, цього року закупили 20 шкільних автобусів для потреб області.

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь