Миропільська територіальна громада
Житомирської області

Панорамний майстер – клас у фокусі НУШ

Дата: 21.11.2018 16:51
Кількість переглядів: 1529

Фото без опису21 листопада в Колодяжненській філії «ОНЗ «Миропільська гімназія» відбувся семінар – практикум учителів початкових класів. На початку заходу учні навчального закладу презентували учасникам семінару історію села Колодяжне. Далі вчителі показали підготовлені майстер – класи з використання різноманітних методик для  роботи у початковій школі.

З методикою проведення каліграфічної хвилинки на уроці української мови ознайомила вчитель 3 класу Голяницька Л. Л. Фрагмент уроку з основ здоров’я «Вітаміни. Вибір продуктів харчування» презентувала Поляковська Т. О. Своїм досвідом з використання 6 цеглинок, для навчання через гру, поділилася вчитель 1 класу Паламарчук В. В. На уроці з природознавства в 2 класі вчитель Барчук С. В.  провела майстер - клас з теми «Спостереження за живою і неживою  природою». Дуже цікаво пройшов майстер – клас з використання вправ для розвитку швидкісного читання вчителя 4 класу Сєчкіної В. Є.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь