A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миропільська територіальна громада
Житомирської області

Підсумки акції "Допоможи захиснику України!"

Дата: 10.12.2018 14:46
Кількість переглядів: 888

Підсумки акції "Допоможи захиснику України!"
З 28 листопада по 6 грудня 2018 року в КУ "Миропільській ЗОШ І-ІІІ ступенів!" за ініціативи учнівського самоврядування, проходила акція "Допоможи захиснику України", приурочену до Дня Збройних сил України.


За цей період в закладі відбувалась низка благодійних акцій та заходів. До Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом приходила акція "Час життя", виручені кошти були направлені на допомогу в зону бойових дій. Учнівським самоврядування 30 листопада була організована благодійна дискотека під назвою "Charity party", зібрані кошти також направили на допомогу в АТО. Протягом 28 листопада по 6 грудня усі учні, педагоги приєднувались до благодійного збору речей. Було зібрано дуже багато продуктів харчування, пледи, шкарпетки, рукавиці і багато іншого. Учнівське самоврядування виручені кошти з благодійних акцій направили на купівлю продуктів харчування та засобів першої допомоги.
Не менш важливою є моральна підтримка наших воїнів і саме з цією метою в закладі організували конкурс малюнків, віршів і листів на тему "Дякуємо захисникам!", абсолютно всі учні закладу приєднались до конкурсу і з кожного класу були передані дитячі вірші, листи і малюнки.Вірші, були пройняті болем, трепетом і неймовірною силою дитячої віри в мир! Читаючи їх, не покидає відчуття отих "мурах по спині", тому ми вкотре дякуємо за це! Усі малюнки, дитячі аплікації, вірші та листи були передані в зону бойових дій.
Не можемо не відмітити доброту та чуйність жителів нашого селища, зокрема, приватного підприємця Сукальську Олену Володимирівну, (магазин "Світлана") котра за власною ініціативою приєдналась до акції "Допоможи захиснику України", проявила небайдужість та передала балаклави, теплі шкарпетки, рукавиці - загалом, вартість товару доходила до тисячі гривень! Ми щиро радіємо, що наше селище багате такими людьми! Світлано Володимирівно, ви справжній приклад доброти та милосердя для нас, підростаючого покоління! Дякуємо Вам за ваше золоте серце!
Загалом, варто відмітити, що активність акції зашкалювала, але ми не здивовані, адже вся наша шкільна родина, жителі нашого Мирополя мають, безумовно, добрі серця та милосердну душу!
Ми щиро вдячні усім за участь в акції. Дякуємо вам за небайдужість, чуйність та патріотизм!
Наші воїни - це наші крила, наша опора і наша гордість і ми вважаємо своїм обов'язком їх підтримувати! Миру нам всім! Нехай добро панує на всій Землі! Слава Україні!

Фото без опису

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь