A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миропільська територіальна громада
Житомирської області

КУ "Миропільська ЗОШ І-ІІІ ступенів" висловлює подяку...

Дата: 17.01.2019 09:28
Кількість переглядів: 650

Напередодні новоріччя в КУ "Миропільська ЗОШ І-ІІІ ступенів" сталася приємна подія – оновлена після пожежі шкільна їдальня нарешті запрацювала!
Непростим був 2018-ий рік для КУ "Миропільська ЗОШ І-ІІІ ступенів", адже в кінці жовтня приміщення шкільної їдальні згоріло вщент. Меценати, спонсори, приватні підприємці та просто небайдужі люди протягнули руку допомоги у такий потрібний для нас момент. На жаль, самостійно впоратись з наслідками великої біди ми не змогли, тому саме ці люди стали нашою опорою.
Не залишив нас сам на сам з горем і земляк, меценат, людина з великої літери, котра завжди і всюди намагається допомогти, депутат Верховної Ради України Віктор Йосипович Развадовський. Не пройшов осторонь наших бід і голова партії «Народний рух», депутат Верховної Ради Віктор Кривенко. Висловлюємо безмежну вдячність голові Житомирської обласної державної адміністрації Гундичу Ігорю Петровичу, за сприяння якого виділено матеріальну підтримку.
Найтепліші слова подяки адресуємо депутату Житомирської обласної державної адміністрації Чорноморцю Олександру Павловичу, який виділив газову плиту для їдальні.
Значний внесок зробив і директор ТОВ «Агро-регіон» Тимошенко Олександр Васильович, котрий придбав сучасну газову плиту, холодильник, електром'ясорубку та стільці.
Безмежно вдячні підприємцям нашого Романівського району за вашу небайдужість, чуйність та відкритість: директору ТОВ «Калина» Дейсану Миколі Миколайовичу, Бєгун Інні Юріївні ТОВ «Єлисейські поля», директору СТОВ «Печанівське» Кондратюку Миколі Васильовичу, СТОВ «Богдана Хмельницького» Черкас Наталії Іванівні.
Проявив небайдужість до проблеми закладу і випускник КУ "Миропільська ЗОШ І-ІІІ ступенів" Корейба В’ячеслав Анатолійович, який власним коштом закупив найсучасніші сушилки для рук,  а також близько двох десятків стільців.
Свій внесок у відбудову шкільної їдальні зробив директор ТОВ «Полонне-Агро» Поляков Євген Вікторович, який привіз до закладу сучасну газову плиту, а пізніше придбав нам змішувачі, рукомийники і бойлер.
Підтримали нас матерільно ТОВ «Миропільська фабрика «Веснянка»» - директор Невгад Олег Анатолійович, СТОВ «Світанкова зоря» - директор  Йогарсен Крістіан Фреде та ТОВ «Літліс» - директор Туз Людмила Іванівна, які надали значущу фінансову підтримку.
Допомогли у відбудові ДП «Романівський лісгосп АПК», в особі директора Мельника Івана Олександровича. Прийшли на допомогу і наші постійні рятівники ДП «Бердичівське лісове господарство «Миропільське лісництво»», в особі головного лісничого – Ковтонюка Миколи Федоровича.
Підтримкою у великому горі стали і підприємці Миропільської ОТГ – Цибуля Вадим Миколайович, Верещак Вадим Петрович, Чупринський Володимир Володимирович, Писаренко Сергій Миколайович, небайдужі жителі селища: Харчук Максим Вікторович, Дембіцька Тетяна Василівна, Орищук Олексій Кирилович, які  проявили чуйність та подали свою руку допомоги.
Перейнявся бідою та не пройшов осторонь сусідній навчальний заклад КУ "ОНЗ «Миропільська гімназія», які надали посильну допомогу.
В страшному горі згуртувався і педагогічний колектив. Ми брали активну участь у відбудові їдальні, допомагали коштами.
Не залишив нас у біді  виконком Миропільської селищної ради на чолі з головою селищної ради Гиндичем Валерієм Петровичем, який робив все можливе і неможливе задля якнайшвидшого відновлення. 
Всім, хто підтримував нас як морально, так і матеріально,  ми щиро вдячні! Дякуємо за небайдужість, за активну життєву позицію! Миру Вам, злагоди, міцного здоров'я, нехай зроблене вами добро повертається до Ваших домівок!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь