A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миропільська територіальна громада
Житомирської області

Миропільський ЦРД став учасником  «Всеукраїнського заняття доброти»

Дата: 05.03.2019 11:34
Кількість переглядів: 595

Миропільський ЦРД став учасником 
«Всеукраїнського заняття доброти» про гуманне та відповідальне ставлення до тварин.

Одним із суттєвих показників морального здоров’я нації завжди було ставлення людей до тварин. Саме тому в переліку першочергових завдань педагога сьогодні є здійснення просвітницької діяльності щодо виховання у молодого покоління гуманного та відповідального ставлення до природи і, зокрема, тварин, що передбачає формування еколого-етичної свідомості та культури дітей.
1 березня 2019 року у старших групах «Яблучко» (вихователь Сахненко І.М.) та «Колобок» (соціальний педагог Олексійчук С.О.) за сприянням Благодійного фонду допомоги безпритульним тваринам «Щаслива лапа» було проведено Всеукраїнське заняття доброти «Тварини – наші друзі».
Девізом заняття стали слова Маленького принца з твору А. де Сент-Екзюпері: “Ти завжди відповідальний за тих, кого приручив”.
Мета заняття — ознайомити дітей з професіями людей, які доглядають тварин (ветеринар, кінолог); закріпити знання про особливості догляду за котами та собаками, умови їх існування; формувати навички поведінки при зустрічі з безпритульними та домашніми тваринами на вулиці; розвивати пізнавальну та творчу активність, уяву, логічне мислення; поповнити словниковий запас дітей словами: адресник, притулок для тварин, кінолог, ветеринар, ветеринарна клініка; виховувати чуйне, гуманне та відповідальне ставлення до тварин. 
Заняття супроводжувалося мультимедійною презентацією з цікавим та повчальним відеоматеріалом. Педагоги вкотре нагадали дітям про їхню відповідальність за все живе на планеті, зокрема й за домашніх тварин.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь