A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миропільська територіальна громада
Житомирської області

Як працює освітня реформа у громадах

Дата: 16.03.2019 19:14
Кількість переглядів: 734

14 березня  у м. Києві відбувся захід "Як працює освітня реформа у громадах" у рамках програми «Школа 3.0. Об'єднані громади». Учасником проекту від Житомирської області є наша Миропільська ОТГ.

Центр Інноваційної Освіти “Про.Світ” організував зустріч усіх учасників програми: представників ОТГ та їх менторів. Цьогоріч учасниками  «Школи 3.0» стали  13 громад із різних куточків України. Дискусії, що відбувалися між учасниками заходу, були дуже жвавими та пізнавальними. Адже надзвичайно цікаво поділитися своїм досвідом, проблемами та почути, що це характерно і для інших громад, і як відбувається їх вирішення.

Також Центр Інноваційної Освіти “Про.Світ”  провів дискусію про особливості впровадження освітньої реформи в громадах, розвиток функціонування та співпраці навчальних закладів із органом управління освітою.

Серед промовців на дискусії були присутні Інна Совсун – Віце-президентка Київської школи економіки, екс-перша заступниця Міністра освіти і науки України (2014-2016 рр.), старша викладачка кафедри політології у Національному університеті “Києво-Могилянська академія”, а також співзасновниця та колишня директорка аналітичного центру CEDOS, Анна Пуцова – державна експертка Директорату дошкільної та шкільної освіти, Ірина Когут – освітня експертка, аналітикиня, Юлія Бараннікова – співзасновниця ГО “Про.Світ”, освітня аналітикиня.

Дуже приємно, що ми стали  мати можливість спілкуватися і обговорювати освітянські питання на такому високому рівні, про що раніше могли тільки мріяти.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь