Миропільська територіальна громада
Житомирської області

Шашковий турнір присвячений пам’яті загиблого учасника АТО Сергія Руденка

Дата: 28.03.2019 23:24
Кількість переглядів: 1188

  Фото без опису 28 березня на базі КУ «ОНЗ «Миропільська гімназія» відбувся щорічний шашковий турнір присвячений пам’яті загиблого учасника АТО Сергія Руденка. Участь у змаганнях взяли 7 команд закладів освіти громади та Романівського району, серед них: КУ ОНЗ “Миропільська гімназія”, Колодяжненська та Миропільська філії, КУ “Миропільська ЗОШ І-ІІІ ступенів”, Печанівська ЗОШ І-ІІІ ступенів, КУ ОНЗ “Романівська гімназія” та Гордіївська ЗОШ І-ІІІ ступенів.

   Привітали учасників змагань голова селищної ради Гиндич Валерій Петрович та директор ОНЗ «Миропільська гімназія» Власюк Світлана Вікторівна. У напруженій командній боротьбі в молодшій віковій категорії перемогу здобули: І місце - Гордіївська ЗОШ І-ІІІ ст.. ІІ місце – Колодяжненська філія КУ «ОНЗ «Миропільська гімназія» ІІІ місце – ОНЗ «Романівська гімназія» Середня вікова категорія: І місце – ОНЗ «Романівська гімназія» ІІ місце – Печанівська ЗОШ І-ІІІ ст.. ІІІ місце – Миропільська ЗОШ І-ІІІ ст.. Старша вікова категорія: І місце – ОНЗ «Романівська гімназія» ІІ місце – Колодяжненська філія КУ «ОНЗ «Миропільська гімназія» ІІІ місце – ОНЗ «Миропільська гімназія»

В індивідуальному заліку в молодшій віковій категорії серед дівчат перемогу здобули: І місце – Бестрицька Евеліна, ІІ місце – Костянець Ульяна, ІІІ місце – Михайленко Марія; В індивідуальному заліку на І дошці в молодшій віковій категорії серед хлопців: І місце – Степанюк Віталій; ІІ місце – Голеницький Назар; ІІІ місце – Федорчук Владислав; На ІІ дошці: І місце – Манько Олександр, ІІ місце – Бурсук Єгор, ІІІ місце – Корвяков Максим.

В індивідуальному заліку в середній віковій категорії серед дівчат перемогу здобули: І місце – Гуменчук Анастасія, ІІ місце – Гайдай Карина та Бабій Олександра. В індивідуальному заліку на І дошці в середній віковій категорії серед хлопців: І місце – Бондарчук Назар, ІІ місце – Нижник Дмитро, ІІІ місце – Рябченюк Тарас. На ІІ дошці: І місце – Ковальчук Олександр, ІІ місце – Кліменчук Ірина, ІІІ місце – Черняк Владислав.

В індивідуальному заліку в старшій віковій категорії серед дівчат перемогу здобули: І місце – Огір Вікторія, ІІ місце – Зданівська Ірина, ІІІ місце – Куленюк Каріна. В індивідуальному заліку на І дошці в старшій віковій категорії серед хлопців перемогу здобули: І місце – Войцехівський Богдан, ІІ місце – Романюк Микита, ІІІ місце – Гончарук Богдан. На ІІ дошці: І місце – Петрик Олександр, ІІ місце – Миколінський Артем, ІІІ місце - Верещак Давид.

Учасники заходу були нагороджені грамотами та цінними подарунками. Вітаємо переможців турніру, бажаємо Вам подальших успіхів!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь