Миропільська територіальна громада
Житомирської області

В Житомирській ОДА відбулася селекторна нарада за участі Прем'єр-Міністра України

Дата: 23.01.2020 17:35
Кількість переглядів: 455

 21 січня в Житомирській обласній державній адміністрації відбулася селекторна нарада за  участю Прем’єр-Міністра України  Олексія Гончарука, голови ОДА Віталія Бунечко, його заступників Наталії Остапченко та Віктора Градівського, керівників профільних структур ОДА. В селекторній нараді  прийняла участь  заступник  Миропільського  селищного голови з гуманітарних питань Гриб Тамара Миколаївна.

Зі слів Прем’єр-Міністра України, у 2020 році в Україні стартує масштабна програма «Велике будівництво», відповідно до якої по всій країні мають збудувати чи відновити 100 шкіл, 100 садочків та 100 стадіонів, 400 км доріг.

На Житомирщині попередньо відібрали найбільш пріоритетні проєкти для реалізації в рамках цієї програми, а саме –  будівництво 2 шкіл, 6 садочків та 8 стадіонів.

 В ході   наради  було  зазанчено, що у 2020 році мають закінчитися усі роботи з термосанації навчальних закладів області, зокрема в КУ «ОНЗ «Миропільська гімназія»

Також під час селекторної наради з регіонами розглянули питання безпеки дорожнього руху, розвитку опорних шкіл та закладів охорони здоров’я, підходи до формування планів виконання ремонтно-будівельних робіт на автомобільних дорогах загального користування місцевого значення за рахунок відповідної субвенції з державного бюджету з урахуванням пріоритетності виконання капітального ремонту, із застосуванням маршрутного принципу.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь