A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миропільська територіальна громада
Житомирської області

Творчий учитель - творчий учень

Дата: 31.01.2020 15:26
Кількість переглядів: 902

Фото без описуЩорічно з метою створення умов для професійної  реалізації педагогів, поширення їх інноваційного досвіду проводиться конкурс -виставка педагогічних розробок (методичок, практикумів, словників тощо). Цьогоріч у Виставці "Педагогічна освіта Житомирщини 2020" взяли участь 12 педагогів громади.

 4  учителів КУ «ОНЗ  «Миропільська гімназія», а саме : практичний порадник «Слід діяти глобально» учителя початкових класів Гуменюк О. Б., та навчально-методичний посібник «Робота з текстом як засіб реалізації змістової лінії «Екологічна безпека й сталий розвиток» з використанням технологій критичного мислення» учителів української мови та літератури Ковальчук В. М.  та Митнік Л. О., словник біологічних термінів і понять учителя біології Колодяжненської філії Бабіч І. М. та практичний посібник «Вірші та римівки на уроках англійської мови» учителя англійської мови Колодяжненської Сидорчук Р. Б.

  4  учителів КУ « Миропільська ЗОШ І – ІІІ ступенів»: збірник тестових завдань з основ здоров’я для 3 класу учителя початкових класів Нікончук С. Л., практичний посібник «Путівник для учнів зі збереження природних ресурсів» учителів Пудайло І. А. та Рибальченко Ю. В., збірник дидактичних ігор з географії учителя географії Порохнявко Л. П., практичний посібник «Формування інформаційної культури користувачів шкільної бібліотеки: традиції та новації» бібліотекаря Шрам Т. С.

  2  учителів Печанівської ЗОШ І – ІІІ ступенів: методичний посібник « Інновації в організації дослідницько-експериментальної діяльності учнівської молоді» учителя хімії Оксаніч Олени Федорівни, збірник завдань з хімії: вправи, тести за програмою 7 класу учителя хімії Савчук Алли Василівни.

  2 роботи з КУ « Миропільський центр розвитку дитини»: дидактичний посібник «Організація роботи на екологічній стежині» вихователя Усач Т. В., дидактичний посібник «Застосування арт-методів у корекційній роботі з дошкільниками» логопеда Цьомик Марини Олександрівни.

Усі роботи спрямовані  на впровадження в практику особистих напрацювань, компетентнісних підходів до освіти  дітей та молоді, ідей STEM та спеціалізованої освіти наукового спрямування.  З метою підвищення ролі та статусу творчих педагогів в педагогічних колективах 31 січня в адмінприміщення Миропільської селищної ради відбулося нагородження учасників педагогічного конкурсу.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь