A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миропільська територіальна громада
Житомирської області

До уваги жителів громади!

Дата: 07.08.2020 20:10
Кількість переглядів: 464

             
                           Шановні жителі громади! 
      Ситуація із захворюваністю на території громади , на жаль,  не дає підстав для оптимізму. Так, за останню добу виявлено ще 4 нових випадків інфікування коронавірусом. Станом на 07.08.2020  маємо 20 хворих, 2 -одужали, 1- помер.
Тому звертаюся до вас, шановні мешканці громади, з проханням бути надзвичайно відповідальними і неухильно дотримуватися карантинних заходів та обмежень: не виходити без потреби з дому, спілкуватись із близькими за допомогою телефону, максимально обмежити коло контактів, користуватись засобами індивідуального захисту, часто мити руки, консультуватись із сімейним лікарем по телефону. Від кожного з нас залежить наше здоров’я та здоров’я наших рідних, близьких, всіх, хто нас оточує. Від нашої з вами свідомої поведінки залежить, як швидко наша громада  зможе повернутися до звичайного повсякденного життя, як швидко відкриються садочки, чи вчасно школярі підуть до школи, чи будуть працювати у звичному режимі установи, підприємства, організації.
Окремо хочу звернутися до підприємців сфери послуг, торгівлі, розважальних закладів щодо неухильного дотримання ними протиепідемічних заходів.
Прошу наших священників, духовних лідерів громади, з розумінням і відповідальністю поставитися до вимог карантину та вберегти від захворювання себе та членів своїх парафій.
Сподіваюсь на розсудливість та розуміння ситуації, і дякую за високу соціальну свідомість та відповідальність. Пам’ятайте!  Захворіти на COVID-19 може будь-хто.  Але у  зоні підвищеної небезпеки особи у віці понад 60 років та люди з хронічними хворобами.
Будьмо толерантними, турботливими.  Дбайливо, ввічливо ставтеся один до одного, особливо до родин хворих на COVID-19 та медичних працівників громади!

       Будьте здорові! Бережіть себе та близьких вам людей!

          З повагою,  в.о.селищного голови, секретар ради Тетяна ЄВСЕЄНКО


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь