Миропільська територіальна громада
Житомирської області

Проблеми протидії торгівлі людьми

Дата: 30.10.2020 15:18
Кількість переглядів: 488

30 жовтня відбувся семінар, який провели  фахівці Житомирського жіночого інформаційно - консультативного центру щодо проблеми протидії торгівлі людьми . Вони презентували проект "Впровадження національного механізму взаємодії суб'єктів, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми в умовах децентралізації", який здійснюється в рамках Програми Представництва МОМ в Україні з протидії торгівлі людьми, за фінансування Міністерства закордонних справ Королівства Норвегія та щедрої підтримки американського народу через проект Агенства США з міжнародного розвитку (USAID). 
Зустріч проходила на території Миропільської ОТГ на якій були присутні : заступник з гуманітарних питань, соціальні працівники, соціальні педагоги, психологи, заступники з виховної роботи, педагоги - організатори, бібліотекарі, завідуючі клубами. На семінарі були розглянуті наступні питання: " Види торгівлі людьми та наслідки ", " Статистика виявлених ОПТЛ Житомирщини", "Реально - життєві історії постраждалих осіб", " Закон України "Про протидію торгівлі людьми", " Інформаційна робота щодо попередження торгівлі людьми в громаді", "Перенаправлення ймовірно постраждалої особи від торгівлі людьми", тощо. 
Зустріч була змістовною, пізнавальною, корисною, інформаційною та актуальною у наш час.
Сподіваємось на подальшу співпрацю з Житомирським жіночим інформаційно - консультативним центром з даної теми.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь