A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миропільська територіальна громада
Житомирської області

Зі Святом Івана Купала!

Дата: 07.07.2021 13:00
Кількість переглядів: 1842

Улюблене у народі свято Івана Купала щорічно відзначається в ніч з 6 на 7 липня і символізує поклоніння природі, сонцю, травам і воді. Веселе народне свято тісно переплетене з язичницькими ритуалами та повір'ями. Здавна було заведено розпалювати багаття, купатися в річці, збирати трави й шукати магічну квітку папороті.

Давні традиції Купальської ночі активно підтримуються до сьогодні і у нашій громаді. Жителі та гості Мирополя провели чудовий вечір на березі річки Случ, де проходило святкування. Запальні пісні й танці, жартівливі інсценізації, плетіння і пускання вінків на воду, стрибки через вогонь, веселі конкурси – усе це подарувало учасникам та глядачам дійства піднесений настрій та незабутні емоції. А завершилося свято неперевершеною дискотекою під хіти 80-х у виконанні ВІА «Вінець».

Дякуємо за підготовку та безпосередню участь у святі працівникам культури Мирополя, аматорським колективам, талановитим землякам, юним обдаруванням нашого краю! Щира подяка колективу ВІА «Вінець» за чудову атмосферу свята, у якій переважна більшість учасників відчула себе молодими і сповненими енергії!

Усіх зі Святом! Особливі вітання Іванам, Іванкам, Івановичам! Від душі бажаємо щедрої долі, чистої води і яскравого вогню, душевного зцілення і бадьорості тіла, успіхів та благополуччя на життєвому шляху!

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь