A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миропільська територіальна громада
Житомирської області

Форум освітян Миропільської громади

Дата: 27.08.2021 22:24
Кількість переглядів: 1272

Фото без опису

27 серпня в актовій залі селищної ради відбувся форум «Пріоритети сучасної освіти: якість, безпечність, доступність». Розпочала захід селищний голова Світлана Власюк, яка привітала освітян з початком навчального року, висвітлила реалії та перспективи розвитку освітньої галузі громади.

Напередодні нового навчального року педагоги обговорили актуальні питання, обмінялися думками та досвідом щодо підвищення ефективності освітнього процесу. Зокрема, розкрили основні труднощі, які виникають при розбудові Внутрішньої системи забезпечення якості освіти та при запровадженні принципів академічної доброчесності. З’ясували важливі аспекти підвищення кваліфікації педагогічних працівників. Акцентували увагу на заходах безпеки під час адаптивного карантину, а також на стані вакцинації працівників усіх закладів.

Було проведено аналіз показників складання зовнішнього незалежного оцінювання. Надзвичайно приємно відзначити те, що опорний заклад громади Миропільський ліцей посів 26 місце серед 320 закладів Житомирщини у рейтингу за підсумками ЗНО у 2021 році.

На форумі виступили запрошені спікери. Заступник директора з виховної роботи Олеся Данилюк висвітлила Методичні рекомендації щодо організації виховного процесу взакладах освіти на 2021 – 2022 н.р. Начальник Служби у справах дітей Катерина Гончарук розповіла про налагодження ефективних шляхів співпраці закладів освіти зі Службою у справах дітей, фахівцем з соціальної роботи, поліцейськими офіцерами громади та ювенальною превенцією. Каріна Голембйовська, логопед Романівського інклюзивно-ресурсного центру, розкрила питання «ІРЦ та заклади освіти: альянс у розбудові інклюзивного середовища».

На завершення першої частини заходу селищний голова нагородила дипломами від Управління освіти і науки Житомирської ОДА переможців педагогічної виставки «Освіта Житомирщини – 2021».

Далі робота була продовжена на секційних засіданнях предметних циклів, які організували керівники методичних комісій ліцею: Тетяна Манжесова, Катерина Палажук, Петро Шевчук. З методичною комісією з організації інклюзивного навчання працювала Воробйова Аліна, спеціаліст Романівського ІРЦ. До виступів та обговорень долучалися усі педагоги.

Атмосфера заходу була робочою: з жартами та дискусіями, з зауваженнями та пропозиціями, але головне – з твердими намірами плідної співпраці закладів освіти між собою та з органами місцевого самоврядування.

Усім вчителям – здоров'я, наснаги, злагоди, приємних вражень та гарних результатів роботи!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь