Миропільська територіальна громада
Житомирської області

Повідомлення про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості проекту детального плану території

Дата: 09.09.2021 12:40
Кількість переглядів: 919

Фото без опису

Повідомлення про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості проекту детального плану території

«Детальний план території для уточнення параметрів забудови та зміни цільового призначення земельної ділянки з розміщення об’єктів підприємств торгівлі з влаштуванням скверу в межах вул.Вільшанська, вул.Клубна та вул. Центральна в смт. Миропіль, Романівського району, Житомирської області»

 

1. Мета, склад та зміст містобудівної документації:

Зміна цільового призначення земельної ділянки, визначення всіх планувальних обмежень використання території згідно з державними будівельними нормами для розміщення об’єкта будівництва.

2. Основні техніко-економічні показники: Площа території в межах ДПТ – 0,5020 га, відсоток озеленення  - 40,39%

3. Відомості про замовника та розробника проекту містобудівної документації:

Замовник – МИРОПІЛЬСЬКА СЕЛИЩНА РАДА ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Розробник - ТОВ «Сервісний центр нерухомості»

Підстава: Рішення 1 пленарного засідання 3 сесії 8 скликання Миропільської селищної ради Житомирського району Житомирської області від 02 лютого 2021 року №15 «Про надання дозволу на розробку детального плану території для уточнення параметрів забудови та зміни цільового призначення земельної ділянки, передбачивши при цьому влаштування скверу та будівництво магазинів роздрібної торгівлі»

4. Ознайомитись з проектом детального плану можна протягом 30 днів  за адресою: Україна, 13033, Житомирська обл., Житомирський р-н р-н, селище міського типу Миропіль, вул. Центральна, будинок 38 або в електронному вигляді за посиланням ДЕТАЛЬНИЙ ПЛАН.

5.       Посадовою  особою  замовника містобудівної документації,  відповідальну  за забезпечення організації розгляду пропозицій визначено Стельмаха Віктора, заступника селищного голови. 

6. Пропозиції надсилати за адресою: Житомирська обл., Житомирський р-н р-н, смт Миропіль, вул. Центральна, 38 або на електронну пошту: https://gromada.org.ua/mail/5897/Пропозиції приймаються з 24 вересня 2021 року по 24 жовтня 2021 року.

7. Громадські слухання відбудуться 11 жовтня 2021р. о 10:00 год за адресою: Житомирська обл., Житомирський р-н р-н, смт Миропіль, вул. Центральна, 38 (актова зала селищної ради) 

7.            Інформація стосовно запланованих інформаційних заходів: Інформаційні заходи відбудуться у вигляді прилюдного експонування.

Експозиція (показові матеріали, планшети) проекту Детального плану розміщені в приміщенні МИРОПІЛЬСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ за адресою: Україна, 13033, Житомирська обл., Житомирський р-н, селище міського типу Миропіль, ВУЛИЦЯ ЦЕНТРАЛЬНА, будинок 38 та на офіційному сайті https://myropilska-gromada.gov.ua


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь