A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миропільська територіальна громада
Житомирської області

Повідомлення про проведення стратегічної сесії з формування завдання на розроблення комплексного плану просторового розвитку території Миропільської селищної територіальної громади

Дата: 19.01.2022 11:27
Кількість переглядів: 281

З метою забезпечення інформування мешканців територіальної громади та визначених робочою групою заінтересованих сторін (відповідно до економічно-інфраструктурного та соціально-культурного напрямку) повідомляємо, що 09.02.2022 року о 10 год в актовій залі Миропільської селищної ради за адресою: Житомирська обл., Житомирський р-н, смт. Миропіль, вул. Центральна, 38 відбудеться стратегічна сесія з формування завдання на розроблення комплексного плану.

Стратегічна сесія – обов’язковий публічний захід громадського обговорення з формування завдання на розроблення комплексного плану, метою проведення якого є визначення перспективи розвитку громади.

Порядок відбору учасників стратегічної сесії:

- відбір здійснюється відповідно до переліку основних зацікавлених сторін розвитку територіальної громади із забезпеченням принципу пропорційного представництва локальних територіальних громад, ключових спільнот громади, представників зацікавлених сторін, а також органів місцевого самоврядування (у разі наявного або перспективного міжмуніципального співробітництва до робочої групи можуть бути запрошені представники органів місцевого самоврядування сусідніх територіальних громад)

- серед учасників стратегічної сесії повинно бути не більш як третина членів робочої групи.

Стратегічна сесія відбудеться з дотриманням карантинних заходів відповідно до Постанови КМУ від 09.12.2020 року №1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» зі змінами.

Пропозиції щодо участі в заході можна подати на електронну пошту myropil_sel.r@i.ua або за адресою Житомирська обл., Житомирський р-н, смт. Миропіль, вул. Центральна, 38 до 18 годин 2 лютого 2022 року. Також продовжується збір пропозицій щодо формування завдання на розроблення комплексного плану.

Відповідальна особа – начальник відділу інфраструктури, містобудування, архітектури, житлово-комунального  господарства, екології та земельних ресурсів Янко Ігор Анатолійович; контактний телефон: 0680250945.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь