A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миропільська територіальна громада
Житомирської області

Повідомлення про проведення громадських слухань щодо обговорення завдань для розроблення комплексного плану просторового розвитку території Миропільської селищної територіальної громади

Дата: 09.02.2022 13:50
Кількість переглядів: 335

Фото без опису

Відповідно до ПОРЯДКУ розроблення, оновлення, внесення змін та затвердження містобудівної документації, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 1 вересня 2021 р. № 926, з метою забезпечення інформування мешканців територіальної громади щодо основних етапів розроблення комплексного плану просторового розвитку території Миропільської селищної територіальної громади, повідомляємо, що 10 березня 2022 року о 10 год в актовій залі Миропільської селищної ради за адресою: Житомирська обл., Житомирський р-н, смт. Миропіль, вул. Центральна, 38 відбудуться громадські слухання щодо обговорення завдання для розроблення комплексного плану просторового розвитку території Миропільської селищної територіальної громади.

Письмові пропозиції щодо формування завдань на розроблення комплексного плану просторового розвитку Миропільської територіальної громади приймаються з 09.02.2022 по 02.03.2022 року на ім’я селищного голови Світлани Власюк  в електронному вигляді на електронну адресу: myropil_sel.r@i.ua та в паперовому вигляді на адресу селищної ради: Житомирська обл., Житомирський р-н, смт. Миропіль, вул. Центральна, 38.

Відповідальна особа – начальник відділу інфраструктури, містобудування, архітектури, житлово-комунального  господарства, екології та земельних ресурсів Янко Ігор Анатолійович; контактний телефон: 0680250945.

Громадські слухання відбудуться з дотриманням карантинних заходів відповідно до Постанови КМУ від 09.12.2020 року №1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» зі змінами.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь