A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миропільська територіальна громада
Житомирської області

Стратегічна сесія з формування завдань для розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Миропільської громади

Дата: 10.02.2022 14:37
Кількість переглядів: 449

9 лютого у приміщенні актової зали Миропільської селищної ради відбулася стратегічна сесія з формування завдань для розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Миропільської громади.

На засіданні були присутні селищний голова Світлана Власюк, учасники робочої групи, жителі населених пунктів, поліцейські офіцери громади, представники бізнесу, освіти, культури тощо. Всього зареєстровано 30 учасників заходу. Також на сесію був запрошений Олег ДЖЕЖУЛЕЙ, співзасновник ТОВ «КИЇВЗЕМСЕРВІС», що веде консультаційний супровід виконавчого комітету з питань розроблення комплексного плану просторового розвитку громади.

Разом з паном Олегом на сесії було обговорено головні напрямки розвитку громади, а саме: 1) економічно-інфраструктурного напрямку (дорожньо-транспортна та інженерна інфраструктура; агро-промисловий комплекс; пріоритетні напрями економіки ТГ (їх визначення); інженерно-технічна інфраструктура цивільного захисту населення та техногенної безпеки, пожежна та аварійно-рятувальна інфраструктура; містобудівна документація; земельна документація (використання та впорядкування земель громади); житлово-комунальне господарство) та соціально-культурного напрямку (охорона здоров’я; освіта; спорт; культура; туризм; екологія; правопорядок; сфера послуг).

 

ВІДЕОЗАПИС

обговорення питань, що виносились на стратегічну сесію

ПРОТОКОЛ

засідання стратегічної сесії з формування завдань на розроблення комплексного плану просторового розвитку території Миропільської селищної територіальної громади


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь